hvordan man kan tilslutte en macbook til en iPhone Bluetooth

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-18

MacBook computer er en af de bærbare computere er fremstillet af Apple Computers . IPhone er en smartphone også produceret af Apple . Begge enheder har indbygget Bluetooth , som gør det muligt for dem at oprette trådløs forbindelse til en række enheder . I tilfælde af iPhone , giver Bluetooth -forbindelse du sende og modtage filer mellem iPhone og Macbook
1 .
Tænd Macbook og find " Bluetooth -ikonet " i øverste højre hjørne af skærmen . Ikonet er placeret i nærheden af batteriet , volumen og ur ikoner .
2 .
Klik én gang på " Bluetooth -ikonet "og vælg " Slå Bluetooth on " fra listen over tilgængelige indstillinger . Klik på " Bluetooth ikonet " igen og kontroller, at der er et hak ud for " Synlig ". Hvis der ikke er , klik på " Synlig "én gang .
3 .
Tænd for iPhone og røre "Indstillinger " ikonet på " Home Screen ". Vælg " Generelt " under " Indstillinger " i menuen , efterfulgt af " Bluetooth . "
4 .
Tryk på " Bluetooth On ", og vente på den status, at skifte fra " Off " til " Til. "
5 .
Vent en pop-up vises på Macbook skærmen, der beder dig om at indtaste en fire-cifret " pass nøgle . " Hvis dette ikke sker , skal du klikke på " Bluetooth-ikonet " på Macbook og vælg " iPhone " under listen over " Enheder ".
6 .
Indtast en firecifret kode som helst kombination af numre , når du bliver spurgt. Vent en anmeldelse til vises på iPhone-skærmen og indtaste de samme fire-cifret kode på iPhone for at fuldføre forbindelsen .
7 .
Vælg " Browse Device " under " Bluetooth -ikonet " på Macbook og vælg " iPhone "valgmulighed . Du kan nu se filer på iPhone og overføre filer mellem enhederne .


Previous:nothing Next:anvendelser af en stregkode scanner 

Kommentarer

Code:
change