hvordan man kan udskrive etiketter på en Toshiba printer kopimaskine e - studio 233

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-19

Toshiba E-Studio 233 -modellen er primært beregnet til at blive en højt forbrug kontor kopimaskine , men det er også i stand til at modtage udskriftsjob fra enhver computer med internetforbindelse. Hvis du ønsker at udskrive adresseetiketter på etiketten papir , behøver du ikke at skifte til en anden printer . Før du udskriver de etiketter, du har behov for at ændre et par indstillinger på kopimaskinen , men at lade enheden ved, at det vil bruge en anden type papir end normalt
1 .
Tjek de instruktioner, der fulgte med din etiket papir for at se, hvis du har brug for at placere etiketterne vender opad eller nedad i kopimaskinens papirindføring bakke. Træk åbne plastik papirindføring skuffe i bunden af E-Studio 233 kopimaskine .
2 .
Sæt etiketten papir på papirindføring bakken på højre side af skuffen . Line up højre kant af etiketten papir med kanten af plastik papirindføring guide . Luk skuffen .
3 .
Tryk på " bruger " -knappen på kopimaskinen kontrolpanel og vælge " Drawer "valgmulighed . Tryk på knappen for den papirstørrelse , der svarer til den type etiket, papir , du bruger . For eksempel , vælg " A4 " , hvis du bruger " A4 "-format etiket papir .
4 .
adgang til din computer og åbne dokumentet indeholder de etiketter , du har brug for at udskrive . Vælg " File " menuen , eller tilsvarende mulighed for din specifikke software . Klik på " Udskriv ".
5 .
Klik på den printer drop -down feltet øverst i vinduet Udskriv . Vælg " Toshiba E-Studio 233 Series "i drop -down menu . Klik på " OK " for at sende udskriftsjob til Toshiba kopimaskine og udskrive etiketter .


Previous:nothing Next:hvordan man sætter en SATA harddisk 

Kommentarer

Code:
change