hvordan man kan vise et SuperDrive på en mac desktop

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-23

Den " SuperDrive " er navnet på en kombination cd /dvd-drev der findes på Apple-computere , herunder MacBook Pro , iMac og Mac Pro . Mange SuperDrives er i stand til at skrive eller " brændende " diske , herunder CD-R'er og DVD-R'er . Når den ikke er i brug, er Superdrive ikke synlig på skrivebordet eller i " Finder "vinduet . Efter behov , drevet bliver synlig på skrivebordet , så genvejen adgang til disken og dens indhold
1
<. br > Tænd for Mac . Til bærbare såsom MacBook Pro og All-in -one desktoppe som iMac , er SuperDrive placeret på højre side af kabinettet . For " Mac Pro " desktop computer , er det drev, placeret på den øverste del af frontpanelet .
2 .
Placer cd eller dvd med etiketten opad , og skub forsigtigt disken ind i Superdrive slot . Du vil føle drevet tænde og begynde at trække disken ind
3 .
Vent et par sekunder . Du vil høre drevet starte med at dreje disken for at læse diskens indhold . Gå til skrivebordet , enten ved hjælp af en af de " varme hjørner , " at bevæge musen markøren til en af de fire hjørner af skærmen eller ved at klikke på " Finder "i " Dock " efterfulgt af " Desktop . "
4 .
Kig rundt på skrivebordet for et ikon af en CD . Afhængig af indholdet eller typen af indsatte disk , vil ikonet blive en tom sølv udkig disk eller en disk formet billede relateret til disken indholdet . Så længe disken er inde i SuperDrive, vil drevet kunne ses på Mac -skrivebordet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en gateway 7330 

Kommentarer

Code:
change