hvordan man opretter forbindelse til en HP-printer via en Bluetooth- adapter

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-17

Uanset om du bruger en mobil enhed, såsom en laptop eller endda en standard desktop computer , kan du ikke ønsker at beskæftige sig med rod af kabler for at bruge en printer . De fleste HP -printere omfatter ikke indbygget i evnen til at modtage trådløse udskriftsjob via en Bluetooth- forbindelse , men der er en adapter , der gør det ske . Når adapteren er sat op , enhver bruger er i stand til at sende dokumenter eller billeder til printeren via Bluetooth i stedet for at bruge et USB-kabel

Du skal bruge:
Bluetooth-aktiveret computer .
HP Bluetooth -adapter installationsdisk .


1 .
Find USB-porten på din HP printer . Afhængigt af modellen , kan havnen være på forsiden eller bagsiden af printeren, og kan mærkes " PictBridge " eller " kamera "i stedet for "USB ".
to .
Connect den mandlige USB-enden af Bluetooth-adapteren i den kvindelige USB-porten på din HP printer . Indsæt installations- disk , der fulgte med adapteren i computerens diskdrev og følg installationsvejledningen.
3 .
Find " Bluetooth " ikonet i systembakken i nederste højre hjørne af skrivebordet . Højreklik på billedet og vælg "Start Brug af Bluetooth "valgmulighed .
4 .
Vælg " Next " , og skriv et navn til computeren i tekstfeltet , såsom " Home Computer "Eller " min bærbare computer. " Vælg " Next "igen .
5 .
Klik på " Skip "og indtast koden " 0000 " i " Pin Code " tekstfeltet . Vælg " Start " indstilling, så vil din computer registrerer Bluetooth -adapteren sluttet til printeren .
6 .
Klik mulighed for at din HP printer i listen over fundne Bluetooth -enheder og vælge " Næste . " Klik på " Udfør "for at oprette forbindelsen .

gode råd og advarsler


 • Du skal allerede have printerens driver software installeret på din computer for at udskrive via Bluetooth-forbindelsen . Hvis du ikke har installeret softwaren , indsætte printerens installations -disk i computerens drev og gå igennem den på skærmen .
 • din Bluetooth- aktiverede PDA eller kamera telefon kan have en mulighed for at sende et udskriftsjob direkte til printeren via Bluetooth -adapteren . Kontroller telefonens manual for oplysninger om at sende et billede eller dokument til en printer .
 • Computeren skal allerede være Bluetooth-aktiverede med henblik på at sende udskriftsjob til Bluetooth -adapter på din printer . Hvis din computer ikke har indbygget Bluetooth-funktion, skal du indsætte et andet HP Bluetooth -adapter eller en tredjepart Bluetooth-adapter, til et af computerens USB-porte .


 • Previous:nothing Next:hvordan man opdatere drivere 82810e   

  Kommentarer

  Code:
  change