hvordan man rent Kodak 5300 printhoved

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-18

Kodak Easy Share 5300 All -in-One printer er udstyret med en selvrensende cyklus for at holde printhovedet rent og sikrer skarpe fotoprint . Kodak foreslår kører printhovedet rengøringscyklus helst du bemærker en reduktion i kvaliteten af dine udskrifter . Du kan starte rengøringscyklus via din computer eller ved hjælp af kontrolpanelet er placeret på printeren. Hvis du har problemer med en metode , tøv ikke med at prøve den alternative at rense din printhoved og komme tilbage til udskrivning

Rens printhoved Bruge computeren


1 .
Åbn AiO Home Center program på din computer . Denne applikation er inkluderet på installations- disk på din Kodak 5300 printer . Du skal muligvis dobbeltklikke på AIO Home Center ikon på skrivebordet eller klik på Start -menuen og finde programmet under " Alle programmer ".
to .
Klik på den blå boks med et spørgsmålstegn på den på AiO Home Center startside . Dette åbner for hjælp til menuen.
3 .
Klik på " Generelle links " overskrift for at åbne en drop -down menu .
4 .
Vælg " Vedligeholdelse " på drop -down menu .

5 .
Klik på knappen kaldet " printhovedet Rengøring . " Rengøringscyklussen vil begynde.

Rens printhoved Brug Printer


1 .
Tryk på " Menu " -knappen på Kodak 5300 printerens kontrolpanel . Kontrolpanelet er placeret på øverste højre side af printeren og " Menu " knappen er placeret til venstre for retningsbestemte knapper .
2 .
Tryk ned retningsbestemte -knappen for at rulle gennem menupunkterne på printerens LCD- skærmen, indtil ordene " Clean printhovedet " vises .
3 .
Tryk på knappen OK , beliggende i centrum af retningsbestemte knapper .
4 .
Tryk på OK igen for at starte den grundlæggende rengøring . Du kan også trykke på ned- retningsbestemte knappen for at vælge den dybe-rengøringscyklus og tryk derefter på " OK "for at starte cyklussen .


Previous:nothing Next:hvordan du opretter forbindelse Mobile Internet til en bærbar computer 

Kommentarer

Code:
change