hvordan man slår en printer til to printere

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-05

Computer printere mulighed for produktion af papirkopier af edb- dokumenter eller data . Med edb- net , er en printer ikke at være købt for hver enkelt computer . En printer kan laves om til flere ved at lade den blive delt over netværket . Det kan spare en enkeltperson eller en virksomhed penge . Deling af en printer er at vælge en central beliggenhed , sætte printeren op på netværket og tilføje printeren til hver enkelt computer
1 .
Bestem hvor netværksprinteren vil gå . Fordi mere end én person , der vil bruge printeren , er det vigtigt at vælge en central placering .
2 .
Slut printeren til netværket . Slut printeren til en strømforsyning . Slutte printeren til en computer ved at sætte en seriel eller USB-kabel til centralenheden . Du kan også tilslutte din printer direkte til netværket ved at knytte et netværkskabel som en RJ45 i printeren og et netværksstik .
3 .
Åbn " Printere og faxenheder " mappe på enhver computer , at printeren er direkte tilsluttet. Denne mappe kan findes ved at åbne computerens kontrolpanel . Klik på ikonet for printeren , og åbn printerens egenskaber ved at højreklikke og vælge " Egenskaber ". Klik på " Deling " fanen , og vælg " Del navn. " Klik på OK -knappen .
4 .
Slut andre computere på netværket til printeren ved at få adgang deres kontrolpaneler og klikke på " Printere og anden hardware . " Klik på " Tilføj en printer " og vælg netværksprinter indstillingen . Gennemse nettet for at finde den printer , skal du vælge det og derefter klikke på " Næste " eller " OK ".

gode råd og advarsler


 • Hvis printeren blev leveret med en installations disk , skal du muligvis installere softwaren . Dette gælder , hvis printeren er tilsluttet direkte til en computer og den ikke genkender printeren .
 • Nogle af de ovennævnte tiltag kan variere afhængigt af type og version af operativsystemet , der anvendes på hver computer .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan afbryde en Seagate FreeAgent ekstern harddisk   

  Kommentarer

  Code:
  change