instruktioner om hvordan man kan klare en computer harddisk

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-25

Hvis du har planer om at erstatte eller opgradere harddisken i din computer , og du holder dokumenter eller filer på din pc du hellere vil andre ikke se , bør du helt klart data på drevet , før du bruger den i en anden maskine , der giver det væk eller bortskaffelse af drevet.

blot at slette filer fra drevet eller formatere harddisken ikke er en pålidelig måde at slette data . Enhver med et beskedent beløb af computer viden er i stand til at hente filer slettes på denne måde . Derfor sikre, at ingen kan se dine filer ved helt at fjerne data fra drevet
1
Search. på internettet og finde et gratis program , der vil slette alle data på harddisken ved at overskrive drevet med nuller ( falske data kun består af det antal "0 " ) . Applikationer som Active Kill Disk , Secure Erase og Viskelæder er gratis og alle gør et godt stykke arbejde helt slette data på et drev .
2 .
Hent programmet og gem det på din computer .
3 .
Gå til den mappe på din computer , hvor du gemte på harddisken slette ansøgning . Dobbeltklik på filen for at starte setup utility . Følg anvisningerne på skærmen for at installere programmet på din PC og genstart computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det .
4 .
Start harddisken slette programmet ved at dobbeltklikke på dens ikon på skrivebordet eller klikke på " Start " og derefter klikke på programmet linket i programmappen for utility under " Alle programmer ".
5 .
Vent til programmet til en liste over de harddiske i din computer . Klik for at fremhæve det drev , du vil slette, og klik derefter på " Slet "," Tør "eller " Kill " i menuen muligheder for at slette data på drevet .
6 .
Vent programmet til at slette data på drevet, og overskriv det med nuller . Afhængig af størrelsen af drevet , og det anvendte program , kan proceduren tage flere timer at gennemføre .
7 .
Afslut programmet, når sletning er færdig . Tag drevet ud af computeren.

gode råd og advarsler


  • Hvis den harddisk, du ønsker at slette , er det primære drev i et system , bør du tilføje drevet til en anden computer og udføre slette proceduren . Du kan derefter fjerne drevet fra den anden computer og bruge det i en anden maskine eller bortskaffe det .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan tilføje ram til en Compaq sr2163wm     

    Kommentarer

    Code:
    change