min hp printer vil ikke udskrive med nye blækpatroner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-05

HP blækprintere sig på en række af blækpatroner for at udskrive dokumenter fra en computer . Udformningen af disse patroner kan du nemt indsætte dem i printeren . Men du kan finde tilfælde, hvor en HP-printer vil ikke udskrive , når du installerer helt nye blækpatroner , selv om intet er galt med blækpatroner selv. Du kan løse problemet ved hjælp af en række fejlfindingsmetoder

Du skal bruge: .
vat
Papirhåndklæder .
Destilleret vand.


1 .
Åbn din HP printer ved at trykke op på printeren låget . Find printerens blækpatroner , beliggende i en grå bugt i midten af printeren . Fjern blækpatronerne fra deres fag ved at trække op på den sorte fane , der sikrer dem og forsigtigt trække mod dig ud af printeren . Fjern eventuelle pink pakketape , som du finder på kontakter printer patron . Hvis du lader dette bånd , vil det blokere patroner fra at gøre god kontakt med printeren . Udskift blækpatronerne tilbage inde i printeren og genudskrive dit dokument .
2 .
Download en softwareopdatering til din specifikke printer model fra HP , der korrigerer et problem med HP printere , der gør, nye patroner ubrugelig og får din printer til at stoppe funktion ( se Resources ) . Input printerens modelnummer i " Find dit produkt for at få support "-boksen . Klik på din computers operativsystem og downloade den relevante software patch til dit skrivebord . Dobbeltklik på den downloadede fil for at starte installationen af driveren . Følg anvisningerne på skærmen og genstart computeren , når installationen er færdig. Udskriv en prøve dokument .
3 .
Sluk din HP printer , og fjern printerens blækpatroner fra printeren til at rense dem . Under processen med at installere nye blækpatroner , snavs og støv kan komme i vejen for metalkontakterne af patronen og få patroner til ikke fungere . Placer blækpatronerne på et rent stykke køkkenrulle for at forhindre, at blækket fra utætte . Hæld en meget lille mængde destilleret vand over et stykke vat til at dæmpe den . Tør forsigtigt kontakterne på blækpatroner med den fugtige vat . Tillad blækpatronerne for at tørre , skal du placere patroner tilbage i printeren , og strøm til enheden igen . Udskrive en test dokument for at sikre, at printeren fungerer korrekt .

gode råd og advarsler


  • Undgå at efterlade dine blækpatroner uden for HP-printeren i mere end 30 minutter til holde dem fra at udtørre .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en præcision 340 processor     

    Kommentarer

    Code:
    change