problemer med HP LaserJet p2o3o printere

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-22

HP LaserJet 2030 serie af printere kan levere fremragende service , men har nogle grundlæggende fejlfinding færdigheder er stadig afgørende . Hvis du er i stand til at fastsætte din egen P2030 , når noget går galt , kan du få den tilbage i tjeneste hurtigt , så man undgår både udgifterne og besværet med opfordring til professionel service .

Kommunikation Spørgsmål

Kommunikation problemer mellem printeren og computeren er ikke ualmindeligt med HP LaserJet P2030 linje . Når disse problemer opstår , er det bedst at tage en trin-for-trin metode til fejlfinding . Start med at sørge for, udskriftsspooleren kører . Klik på " Start " knappen på din computer , skal du vælge "Control Panel " i menuen , skal du dobbeltklikke på " Administrative Tools " og derefter " Tjenester ". Rul ned til " Print Spooler " og sørg for status for tjenesten er " Startet . " Hvis ikke , skal du højreklikke og vælge " Start " for at starte tjenesten .Derefter fjernes og Genanbring printerkablet i begge ender . Start med at fjerne printerkablet fra din pc og derefter fjerne det fra bagsiden af P2030 også . Udskift kablet på printeren først , og sørg for at kablet sidder fast . Gøre det samme på pc'en ende og prøv dit udskriftsjob igen . Hvis udskriftsjobbet stadig ikke , så prøv et andet kabel .

problemer med udskriftskvaliteten

Print kvalitet problemer med P2030 linjen typisk forårsaget af en defekt tonerkassette eller en forurenet papir sti. Start med at åbne forsiden af printeren og fjerne tonerpatronen . Sæt patronen til side og undersøge det indvendige af printeren . Brug en lille støvsuger med en sprække vedhæftet fil til at fjerne akkumulerede toner rester og papir støv fra inde i apparatet , så rene indvendigt med en blød klud for at fjerne alle resterende rester .Rengør hele tonerpatronen med en blød klud og undersøge det for tegn på lækage toner før du sætter den tilbage i printeren . En måde at teste for utætheder er at rense bunden af patronen , så sidder patronen med forsiden nedad på et stykke køkkenrulle eller klud . Hvis toneren er utæt , skal du udskifte cylinderampullen på én gang.

papirindføring Spørgsmål

Mange papirindføring problemer med P2030 linje er forårsaget af dårlig kvalitet papir , eller i papirform , der har bevaret fugt . Disse printere er meget følsomme over for fugt i papiret , så fjerner alt papir fra bakken, og blæseren det grundigt . Træk alle sider , der klistrer sammen , læg papirbakken , og prøv dit job igen . Undgå at bruge alt det papir , der er plisseret , revet eller ikke i den bedste af form .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en dell bærbar xps 

Kommentarer

Code:
change