typer af hp motherboards

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-07

Bundkortet er navngivet som sådan , fordi det gør op en af de vigtigste komponenter, der bygger bro i en computer . Indeholder mikro-processor , grafik havne , BIOS , og mange andre input og output -enheder , bundkortet spiller en rolle i næsten enhver funktion , som en bruger ønsker at udføre . En af de top-producenter af bundkort er HP --- eller Hewlett-Packard --- der designer bundkort med forskellige specifikationer afhængigt af , hvad en bruger kan have behov for .

A8AE-LE ( AmberineM )

Den A8AE-LE --- også kendt som AmberineM --- er et bundkort , der er fremstillet af ASUS og anvendes inden for mange modeller af Hewlett-Packard og Compaq -computere . Bundkortet understøtter tre forskellige typer af processorer , herunder " AMD Athlon 64 X2 4800 + "," Athlon 64 4000 + , "og" AMD Sempron 3200 + . " Den kan rumme op til 4 GB hukommelse , også kendt som " RAM . " Med integreret grafik , ligesom det også er flere input og output slots , herunder for en mus , tastatur , skærm og op til fire USB -porte . For lyd er der en line-in , line -out , samt mikrofon .

M2N68-LA ( Narra )

Den M2N68-LA --- også kendt som " Narra " --- er en anden bundkort fremstillet af Asus og anvendes af Hewlett-Packard og Compaq . For processorer , har det en " AM2 " socket , som integrerer med tre modeller af processorer , herunder Athlon 64 X2 ( dual core teknologi ) processorer med op til 5600 + , Athlon 64 processorer , der er mindre end 4000 + , og Sempron -processorer , der er mindre end 4000 + . Den Narra kan understøtte op til 8 gigabyte hukommelse på 64 bit pc'er . Det bruger " 8 -kanal " high-definition lyd .

PTGD1-LA ( Grouper )

Den PTGD1-LA --- også kendt som Grouper --- er produceret af ASUS , og kendt som " Grouper-UL8E " Når det er installeret i Hewlett Packard -computere . Designet til tre forskellige processorer , den understøtter en " Socket LGA775 , " en Intel Pentium 4 processor op til 3,4 gigahertz , samt en Intel Pentium 4 HT processor . Godkendt til op til 4 GB hukommelse , kan yderligere avanceret grafikkort --- såsom et PCI Express- kort --- tilføjes . Tilbyder avanceret lyd, Grouper har seks audio havne, herunder en side højttaler ud , baghøjttaler ud , center ( subwoofer ) , line-in, line -out og mikrofon .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en Toshiba bærbar processor 

Kommentarer

Code:
change