HP P4500 Quick Specs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  HP P4500 er et system, der indeholder software og hardware komponenter. Det giver et skalerbart lagringsområde netværk eller SAN, samtidig med at systemvirtualisering øges, en teknologi, hvormed software kan udføre computeropgaver, der traditionelt udføres af computerhardware. Før virtualisering kom på markedet, ville en SAN involvere lagringsenheder som tape eller dvd jukeboxer. Dataene gemt på disse enheder vil derefter blive dirigeret via traditionelle servere til lokalnetværket.

Opbevaringsklynger

Opbevaringsklyngeteknologi aggregerer puljer af lokalt lagrede og tilgængelige data i klynger på spredningen over SAN. Disse klynger styres ved hjælp af fuld kapacitet og lagerkapacitet på hele SAN til enhver tid, men er stadig tilgængelige for hvert lokaliseret punkt til enhver tid. Dette øger i høj grad kapaciteten til alle lokale punkter på SAN i realtid. Dette gør også det muligt at hæve SAN's kapacitet ved at tilføje lagerknuder på ethvert fysisk punkt på netværket, mens systemet forbliver online. Kapaciteten af ​​det nye knudepunkt tilføjes automatisk til SAN's samlede kapacitet, og alle data omfordeles omgående for optimeret effektivitet.

Network RAID

RAID står for overflødig række uafhængige diske. Netværkets RAID-teknologi indarbejdet i P4500 bruger klynger af lagringsnoder til dette array. Data er både stribet og spejlet i flere kopier på tværs af dette array. Striping spredes dataene i en fil på tværs af forskellige diske i arrayet, og spejling gemmer to eller flere kopier af en fil på to eller flere steder samtidigt. Begge disse giver sikkerhedskopiering, der forhindrer datatab. I P4500-versionen af ​​netværks RAID får IT-administratoren til at vælge, hvor vigtige forskellige datapooler er og tildele RAID-ressourcer i overensstemmelse hermed for at give større effektivitet.

Tynd bestemmelse

Tynd bestemmelse adresserer manglen på nøjagtighed iboende -allokering af lagerkapacitet baseret på prognoser for, hvordan datapuljerne vil vokse og skal bruges ad vejen, hvilket er, hvad it-ledere ellers skal stole på. Ved tynd tilrådighedsstillelse bliver præallokering unødvendig, fordi softwaren er i stand til at allokere den plads, der er nødvendig i flyve, da data bliver skrevet. Snapshots, der er oprettet til sikkerhedskopiering og restaurering, er også tynde til rådighed i P4500-systemet.

Hardware

P4500-hardwaren har 600 GB, diskbaserede diskbaserede systembaserede analysesystemer; Den grundlæggende pakke har 24 af dem med 12 GB RAM. Det har også to overflødige aktive / aktive lagringscontrollere til ekstra backup redundans samt overflødige strømforsyninger, der kan udskiftes, mens systemet forbliver online. Systemet tilbyder også fire NIC-porte på 1 GB hver. Et netværkskort eller NIC er stort set en tredjeparts netværksrouter / oversætter. Der er også en integreret DVD / CD-ROM.