Nemeste måde at slå et bredbånd til en trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Forbered dit netværksudstyr. Slut et Ethernet-kabel til modemets 'Internet' -port. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til 'Internet' eller 'Ethernet' -porten på den trådløse router. Placer den trådløse router, hvor den kan udsende et anstændigt signal. Undgå at placere det under kabinetter eller nærliggende vægge.

2.

Slut et andet Ethernet-kabel til den første nummererede port på din router. Slut den anden ende af kablet til din computer's Ethernet-port.

3.

Tænd for computeren, modemet og den trådløse router. Hvis du bruger en bærbar computer, skal du aktivere dens trådløse funktioner. Nogle bærbare computere har knapper, som du skal trykke på for at tænde for den trådløse funktion.

4.

Placer cd'en til trådløs routerinstallation i computerens cd / dvd-rom. Følg installationsvejledningen, og vent på, at routerskonfigurationsskærmen vises. Tildel et offentligt navn eller 'SSID' og en sikkerhedsadgangskode, hvis du ikke vil have uautoriserede personer adgang til den trådløse forbindelse. Fjern det Ethernet-kabel, der forbinder computeren med den trådløse router, når routerkonfigurationen er afsluttet. Genstart computeren.

5.

Tilslut til den trådløse forbindelse. Klik på 'Start', 'Kontrolpanel', 'Netværk og Internet' og derefter 'Opret forbindelse til et netværk' under 'Netværks- og delingscenter.' Klik på navnet på netværket og indtast adgangskoden for at oprette forbindelse.

Tips og advarsler

  • Bemærk, at hvis den computer, du bruger, ikke er trådløs stand, skal du installere en trådløs netværksadapter, så computeren kan registrere et trådløst signal. Hvis du har en bærbar computer, der har en CF-slot, vil et trådløst PC / PCMCIA-kort gøre. Hvis du har en stationær computer, skal du muligvis installere et internt trådløst kort.
  • Overvej mærket til den router og netværkskort, du har. Hvis du f.eks. Har en D-Link-netværkskort installeret, skal du overveje at købe en trådløs router af samme mærke. En trådløs router med et andet mærke vil imidlertid stadig arbejde med en netværksadapter, der bærer et andet navn.
  • En bredbåndsforbindelse kan konfigureres til trådløs forbindelse, hvis du har netværksudstyr. Den nemmeste måde er at bruge en trådløs router, der distribuerer internetforbindelsen via et trådløst netværk. Nogle mennesker antager, at dette er en kompliceret opgave, men trinene i oprettelsen af ​​en trådløs internetforbindelse er faktisk lettere end mange tror.