NetGear RP614 Specifikationer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Routere er blevet en integreret del af forretnings- og hjemmenetværk. Routere tillader flere computere at dele en enkelt internetforbindelse. Netgear RP614-router har fire porte, der kan forbinde op til fire computere til en delt internetforbindelse. Det tillader også de tilsluttede computere at overføre data direkte og dele eksterne enheder som printere og faxmaskiner.

Fysiske specifikationer

Netgear RP614 router har en bredde på 6,89 inches, en dybde på 4,65 inches og en højde på 1,1 tommer. Routeren vejer 0,66 pund uden kabler fastgjort.

Miljø og elektromagnetiske specifikationer

Netgear RP614 router fungerer optimalt mellem 32 og 140 grader Fahrenheit i et miljø med en maksimal fugtighed på 90 procent. Det genererer også et minimalt elektromagnetisk felt, der overholder kravene fra FCC, FACCI og EN 55 022 (CISPR 22).

Interface Specifikationer

De fire lokale netværksporte accepterer 10BASE-T og 100BASE-Tx RJ45 Ethernet-kabler. Dette tillader lokale forbindelser at køre med henholdsvis 10 Mbits per sekund eller 100 Mbits per sekund. Internetporten kan kun acceptere 10BASE-T-kabler.

Dataoverførselsprotokoller

Routeren kan udføre et antal dataprotokoller: TCP / IP, RIP-1, RIP-2, DHCP, PPTP, Telstra BigPond og PPP over Ethernet (PPPoE). Disse protokoller tillader routeren at behandle afsendelse og modtagelse af data gennem en række tjenester.