Problemer med Verizon AirCards

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Verizon AirCards giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til højhastigheds-internet overalt, hvor der er et Verizon-signal. Der er dog nogle problemer med den service, der bør overvejes, inden du køber.

Langsom forbindelse

Selv om der er forbindelse til Verizon, hvor der er et Verizon-trådløst signal, adskiller signalstyrken fra sted til sted, hvilket forårsager, at aircard'en afbrydes hyppigt og løbe langsomt i bestemte områder. På nogle områder kan forbindelsen være så langsom, at websites ikke kan indlæse. Dette kan være meget irriterende, hvilket gør det næsten umuligt at navigere på internettet eller chatte med nogen på et chatprogram.

Omkostninger

Luftfartsselskaberne kan være dyre, med hvert kort varierende fra $70 til $200. Dette er kun prisen på enheden; data plan omkostninger kan nå så højt som $60. Brugere kan tage skridt til at sænke omkostningerne ved tjenesten, f.eks. Ved at vælge begrænset internetmånedlig brug, hvilket kun giver en bruger mulighed for at bruge internettet i et bestemt antal timer om måneden eller købe begrænset brug af bare nogle få dage eller uger.

Dataplan

Medmindre en bruger køber en ubegrænset dataplan, er planerne begrænset til internetadgang, og yderligere gebyrer vil blive anvendt, hvis grænsen overskrides. Disse over-the-limit afgifter kan hurtigt tilføje en hel del til omkostningerne ved aircard, så en bruger skal konstant være opmærksom på, hvor meget tid der bruges på internettet.