SQL Server Business Intelligence Training

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Målgruppe

Selvom SQL Server Business Intelligence-træningsworkshops er åbne for et varieret publikum, finder virksomhedernes personale, der er involveret i databaseadministration, dem professionelt gavnlige. Andre sandsynlige værter omfatter databaseadministratorer, databaseudviklere, business intelligence-udviklere og systemadministratorer, ifølge leverandør af informationsteknologi-uddannelsesløsninger. Hands on Technology Transfer.

Funktioner

Træningssessioner lærer deltagerne data forespørgsel og filtrering, ændring af data i tabeller , ved hjælp af subqueries og programmering af driftsdata, ifølge Set Focus, et firma med speciale i udvælgelse, træning og placering af Microsoft-fagfolk landsdækkende. Praktikanter lærer også om datahierarkier, serverbeskyttelsesværktøjer og datarapportering.

Værktøjer

Under træning lærer lærlinge at bruge databasestyringssystemsoftware ud over SQL Server Business Intelligence-software. Deltagerne skelner også deres færdigheder med objektorienteret eller komponentorienteret udviklingssoftware, udviklingsmiljøsoftware og data modelleringsapplikationer. SQL Server Business Intelligence er en applikationspakke, som Microsoft markedsfører til mellemstore og store organisationer, der gør det muligt for kunderne at forbedre driftsaktiviteterne i dataintegration og rapporteringsprocesser. Uddannelse hjælper databaseadministratorer med at udføre deres nødvendige opgaver adeptly.