Sådan VNC en terminal

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din lokale computer, hvorfra du vil oprette forbindelse. Vælg 'Alle programmer', derefter 'RealVNC', derefter 'VNC Viewer' og endelig klik på 'Kør VNC Viewer.'

2.

Skriv terminalservernavnet i 'Server 'tekstboks. Denne tekstboks holder også styr på dine forbindelser, så hvis du tidligere har tilsluttet, skal du vælge computernavnet fra rullemenuen.

3.

Klik på 'OK'. Der oprettes en forbindelse, og du bliver bedt om at få adgang til terminalens brugernavn og adgangskode fra VNC. Indtast dine oplysninger og klik på 'OK'.

4.

Dobbelt- klik på et skrivebordsikon på den eksterne terminalcomputer. Dette tester din forbindelse og sikrer, at du er i stand til fjernbetjening af skrivebordsmus og tastatur.

RealVNC er et softwareprogram, som giver dig mulighed for fjernbetjening af en terminalserver. En terminal server er en Windows-computer, der kører Remote Desktop. Remote Desktop er også en fjernbetjeningssoftware, men nogle systemadministratorer foretrækker at bruge RealVNC. For at oprette forbindelse til serveren åbner du en forbindelsesdialogboks i VNC Viewer, som er installeret sammen med resten af ​​VNC-applikationen.