Sådan ændres adgangskoden til en VNC eksternt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og klik på 'Alle programmer'. Klik på 'RealVNC' og klik derefter på 'VNC Viewer 4.' Klik på 'Kør VNC Viewer' for at åbne en forbindelsesdialogboks.

2.

Skriv navnet på den computer, som du vil oprette forbindelse til. Klik på 'OK'. Indtast dit nuværende brugernavn og adgangskode i popup-vinduet og klik på 'OK'. Du er nu forbundet til fjerncomputeren, og der vises et terminalvindue, der indeholder fjerncomputerenes skrivebordsbeskrivelse.

3.

Højreklik på fjerncomputerens VNC-ikon placeret i systembakken. Vælg 'Valg' for at åbne et konfigurationsvindue. Klik på fanen 'Autentificering'

4.

Klik på knappen 'Indstil kodeord'. Indtast en ny adgangskode i den første og anden tekstboks. Den anden tekstboks er bekræftelses tekstboksen for at sikre, at du indtaster den korrekt. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Klik på 'OK' igen i hovedegenskabsvinduet for at gennemføre ændringerne af adgangskoden.

VNC er oprettet, så kun dig eller andre med VNC adgangskode oplysninger kan logge ind på skrivebordet. Dette beskytter din stationære computer mod fjern uautoriseret adgang. For at ændre serveradgangskoden eksternt skal du først logge ind ved hjælp af det nuværende VNC-kodeord og ændre det fra det eksterne terminalvindue. Serverversionen af ​​VNC har et systembakkeikon, som giver dig adgang til alle VNC-mulighederne, herunder adgangskodeopsætning.