Sådan bekræftes en Craigslist-konto med VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Ved e-mail

1.

Gå til Craigslist-webstedet og klik på 'Om' og klik på 'Kontakt os' (se Ressourcer). Vælg 'Telefongodkendelsesproblem'.

2.

Udfyld formularen og angiv din e-mail og dit VoIP-telefonnummer. Forklar at du kun har et VoIP-telefonnummer og vil gerne have en kundeservicemedarbejder til at bekræfte dette nummer.

3.

Forvent at modtage en email eller et opkald fra en Craigslist-repræsentant, der vil hjælper dig med at verificere dit telefonnummer manuelt.

Efter telefon

1.

Kontakt Craigslist kundeservice på 1-800-664-0633. Vælg indstillingen for kundeservice fra vejledningen fra den automatiserede telefonsvarer. Vælg muligheden for telefongodkendelse.

2.

Vent til en kundeservicerepræsentant at komme på telefonen. Diskuter problemet med repræsentanten. Han vil informere dig om, om han kan verificere kontoen manuelt.

3.

Forvent kundeservicemedarbejderen at ringe til dig igen og bekræfte VoIP-telefonnummeret.

Køb en forudverificeret konto

1.

Besøg et websted som PVA-butikken, Craigslist-konti eller Craigslist Phone-verificerede konti (se Ressourcer), når du ikke kan få din VoIP-telefon verificeret, eller du har for mange Craigslist-konti allerede.

2.

Køb antallet af verificerede Craigslist-konti, du har brug for.

3.

Modtag brugernavne, adgangskoder og e-mails for antallet af verificerede Craigslist-brugerkonti, du har købt i din e-mail-konto.

Craigslist er en online reklame hjemmeside, men øget brug af spam reklame har gjort virksomheden stramme sine sikkerhedskrav. I øjeblikket er det ikke tilladt at placere annoncer, medmindre du har en fastnet eller en mobiltelefon, der kan verificeres. VoIP-numre accepteres ikke af Craigslist, fordi de nemt og ofte ændres, hvilket gør det til en populær telefonmulighed for en spammer. Hvis du har VoIP som din eneste telefon mulighed, kan du stadig reklamere for Craigslist, men skal bruge en rundkørsel metode.