Sådan bruges VNC over Hughesnet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer routeren eller firewall'en til Hughes-netværksforbindelsen for at videresende porte 5800 og 5900 til IP-adressen til VNC Server-computeren, der er installeret på routerens eller firewallens private netværksside .

2.

Vælg knappen 'Globe' nederst til højre på skrivebordet på Windows 7-computeren, der har installeret VNC Server-programmet. Vælg ikonet 'Programmer', og vælg derefter VNC-programgruppen. Vælg VNC Server-programgruppen, og klik derefter på 'Configure VNC Server' i menuen, der vises.

3.

Vælg fanen 'Desktop' i 'VNC Server Egenskaber (Service Mode) '

vinduet, og klik derefter på afkrydsningsfelterne' Fjern tapet 'og' Fjern baggrundsmønster ', og vælg derefter' OK 'knappen.

4..

. Vælg startknappen 'Globe' på Windows 7-klientcomputeren, som har VNC Viewer-programmet installeret, og klik på 'Søg' feltet. Skriv 'vncviewer' i 'Søg' boksen og tryk på 'Enter' tasten. Vælg fanen 'Farve u0026 indkodning', og klik derefter på knappen 'Lav (64 farver)' i afsnittet 'Farveniveau'. Bekræft, at afkrydsningsfeltet 'Automatisk valg' er markeret. Klik på 'OK' knappen for at gemme indstillingerne. VNC Viewer og Server er nu konfigureret til at kræve mindre båndbredde, hvilket vil reducere latency og pixilation under VNC desktop-sessioner over xDSL.

VNC er en klient / server applikation, der giver fjernadgang til at styre pc'ens skrivebord på en anden computer. Satellitnetværkstjenester som Hughesnet øger mængden af ​​data rejsetid mellem kilden og destinationen (ofte beskrevet som 'latency') og tilføjer også jitter (som er variabel latens), at ikke alle applikationer er designet til at håndtere. Ved at justere VNC Server og Viewer-konfigurationer kan VNC bruges pålideligt og med acceptabel ydeevne over Hughesnet-netværket.