Sådan bruges en WRE54G med WRT54G

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut dit trådløse forlænger til din trådløse router via et Ethernet-kabel. Denne Ethernet-kabelforbindelse er midlertidig - det er bare nødvendigt for at få din extender på dit trådløse netværk.

2.

Tryk og hold knappen 'Auto Configuration' på bagsiden af din trådløse forlænger indtil lysene på forsiden af ​​enheden begynder at blinke. Det betyder, at forlængeren har tilsluttet sig netværket og supplerer nu routerens udsendelsesområde og udvider netværkets rækkevidde. Bemærk, at hvis du ikke har nogen sikkerhedsadgangskode på dit trådløse netværk, er denne proces færdig. Hvis dit netværk har et kodeord, skal du fortsætte til 'Trin 3'.

3.

Placer cd-rom'en til trådløs forlænger i computerens drev. Klik på 'Næste'.

Vælg navnet på dit trådløse netværk fra listen på skærmen. Klik på 'Næste'. Indtast din trådløse sikkerhedsnøgle, og klik på 'Næste . '

5.

Klik på' Afslut '. Din trådløse extender er blevet tilføjet til og er konfigureret til korrekt modtagelse og udsendelse af dit trådløse netværk. Du kan nu afbryde det Ethernet- forbinder din trådløse forlænger til din router og placerer forlængeren, uanset hvor du ønsker det for maksimal rækkevidde.

En WRT54G er en type trådløs router udviklet af Linksys. Det tager din internetforbindelse og sender den ud i form af et trådløst netværk. En WRE54G er en type trådløs forlænger udviklet af Linksys, der er designet til at tage dit eksisterende trådløse netværk og udvide sit udsendelsesområde, så du kan oprette forbindelse til netværket endnu længere væk fra transmissionskilden end du kunne før.