Sådan deler du Sprint Wireless over et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'. Skriv 'Se netværksforbindelser' i søgefeltet nederst på menuen 'Start'. Tryk på 'Enter'.

2.

Højreklik på ikonet eller billedet, der repræsenterer den trådløse Trådløs internetforbindelse. Vælg 'Egenskaber' i menuen.

3.

Klik på fanen 'Deling' foran i dialogboksen.

4.

Klik på et afkrydsningsfelt i feltet ud for 'Tillad andre netværksbrugere at forbinde via denne computers internetforbindelse.'

5.

Klik på 'OK' knappen for at afslutte opsætningen til deling af den trådløse Trådløs forbindelse.

Tips og advarsler

  • For at lære at forbinde andre computere til det trådløse trådløse internet, der nu er tilsluttet forbindelse, skal du bruge følgende link i Ressourcer: 'Microsoft: Skift internetindstillinger til ICS (Internet Connection Sharing).'
  • Gå til Sprints supportwebsted for at lære at oprette forbindelse til internettet, hvis du ikke ' Jeg har allerede ved, hvordan jeg gør det (se Resources).
  • Administratorrettigheder kan blive pålagt at udføre trinene i denne artikel.
  • Sprint-trådløse kunder indleder en forbindelse til internettet svarende til den måde, opkaldsfunktioner bruger landlinjetelefoner på. men trådløst internet kan nå flere hundrede kilobits per sekund i hastighed, mens dial-up normalt går ud på 56 kilobits per sekund. Også kaldet 'mobilt bredbånd' konkurrerer det kabel- og DSL-internettjeneste på nogle områder, og den ekstra uudnyttede båndbredde kan deles med andre computere. Brugerne tilføjer normalt en router til et højhastighedsmodem, så andre computere kan bruge tjenesten. I stedet kan du, hvis du bruger Windows 7, benytte netværksfunktionalitet i operativsystemet til at dele Sprints trådløse internet med andre computere.