Sådan deler du den trådløse fra en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', 'Kontrolpanel' og derefter 'Netværksforbindelser' på din bærbare computer. 'Netværksforbindelser' kan have titlen 'Netværks- og delingscenter' på visse versioner af Windows.

2.

Højreklik på den trådløse forbindelse. Klik på 'Properties'.

3.

Klik på fanen 'Avanceret' i 'Egenskaber' og markér afkrydsningsfeltet 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse. '

4.

Klik på' Trådløs netværksforbindelse 'i rullemenuen.

5.

Klik på' Avanceret ' igen og vælg kun 'Computer-til-computer (ad hoc) netværk.' Sørg for ikke at tjekke 'Automatisk tilslutning til ikke-foretrukne netværk.'

6.

Klik på ' Tilføj 'og vælg et hvilket som helst netværksnavn du ønsker. Sørg for datakryptering er deaktiveret.

7.

Højreklik på det trådløse ikon i proceslinjen. Klik på' Se ledige trådløse netværk 'og tilslut det nye netværk, du oprettede.

8.

Højreklik på det trådløse ikon i proceslinjen på din anden bærbare computer. Klik på' Se ledige trådløse netværk, 'og klik på det netværk, du oprettede på værtsbiblioteket.

Trådløst internet giver dig mulighed for at sidde på din sofa med en bærbar computer og surfe på internettet uden en ledning i sikte. Trådløst internet kræver altid mindst et kabel- eller DSL-modem, ud over en trådløs modtager på din bærbare computer. Den trådløse modtager er normalt indbygget i hardwaren af ​​de seneste bærbare computere. Hvis du ønsker at sende det trådløse signal til mere end din ene bærbare computer, måske en venes bærbar computer, skal du enten købe en router eller bruge din bærbare computer til at sende signalet.