Sådan får du Cisco Wireless Certification

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Undersøgelse af eksamen ved hjælp af studiematerialer og undervisning af tredjeparter eller Cisco selv. Hvis du allerede arbejder i trådløst netværk, vil du sandsynligvis ikke have brug for meget træningsundervisning, du kan være afhængig af bøger og andre selvstudier.

2.

Planlæg en eksamensdato via Pearson Vue eller Prometric testtjenester. Selvom eksamenerne er designet, opdateret og udbydes i henhold til Cisco standarder, er de generelt henvist til og planlagt gennem et af disse virksomheder.

3.

Pass den nødvendige eksamen (er). De, der håber at blive designspecialister, skal først bestå af Cisco Certified Design Associate (CCDA) eksamen og derefter den Advanced Wireless LAN Design Specialist eksamen. Salgs- og felteksperter skal passere Kun én eksamen for at blive certificeret.

Tag din trådløs certificering videre. Efter specialcertificeringer tilbyder Cisco trådløse versioner af deres Cisco Certified Networking Professional (CCNP) og Cisco Certified Internetworking Ekspert (CCIE) legitimationsoplysninger. Dette er sekventielle kvalifikationer, med CCIE requiri efter afslutningen af ​​CCNP. CCIE Wireless er en todelt eksamen bestående af en $315 skriftlig eksamen og en $1.400 lab eksamen.

Tips og advarsler

  • Cisco's hjemmeside indeholder anbefalinger til uddannelse. F.eks. skal de, der ønsker at deltage i specialtesten for trådløse LAN-felter, deltage i Cisco Wireless LAN Fundamentals og avancerede emneruddannelse, der tilbydes på steder over hele verden.
  • Bestem hvilken trådløst certificeringsvej der er bedst Hvis du ikke har bestået Cisco Certified Networking Associate (CCNA) eksamen, skal du overveje at tage den implementerede Cisco Unified Wireless Networking Essentials (IUWNE) test til at skille sig ud som en CCNA med trådløs ekspertise. CCNA'er er de første af tre store trin i Cisco karrierecertificeringssti. Hvis du allerede har tjent din CCNA i et andet område, skal du vælge at tage en af ​​ekspertundersøgelserne.
  • I feltarbejde arbejder trådløse eksperter på hands-on implementering, konfiguration og fejlfinding af trådløse hardware. Trådløse design eksperter udvikler sig p teoretiske skemaer og løsninger til kundens trådløse behov.
  • Cisco Systems Inc. blev grundlagt i 1984 og producerer en række hjemme- og forretningsnettetudstyr, herunder trådløse adgangspunkter. Det tilbyder tre eksperteksamener, der bekræfter din ekspertise inden for trådløst design, salg eller feltarbejde. Ud over at forstå de avancerede funktioner i Cisco trådløse produkter, skal de med trådløs certificering også have et grundlæggende kendskab til antenneteori og trådløs signalmanipulation. Cisco tilbyder også trådløse koncentrationer som en del af deres associerede, professionelle og ekspert certificeringsstier. Selvom kun eksamen er påkrævet til certificering, kan færdiggørelsen kræve mange timers selvstudium eller klasseværelset studie eller erfaring.