Sådan får du adgang til delte dokumenter fra Win98

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på ikonet 'My Network' på din Windows 98-computer. Dette åbner et vindue, der viser alle de netværkede computere.

2.

Klik på menupunktet 'Værktøj', og klik på 'Map network drive.' Dette åbner et vindue, hvor du indtaster dine oplysninger om delt ressource.

3.

Skriv mappenavnet, hvor de delte filer er gemt. For eksempel mapping til en computer med navnet 'computer' og en delt mappe med navnet 'mappe', du indtaster '\\ computer \ mappe' i tekstboksen. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

4.

Dobbeltklik på ikonet 'Denne computer'. Bemærk, at det nykortede drev er angivet. Dobbeltklik på det for at se alle de filer, der er delt fra den eksterne computer.

Windows 98 er et ældre operativsystem, der stadig er installeret på nogle computere. Ligesom nyere Windows-operativsystemer kan Windows 98-operativsystemet du kortlægge et netværksdrev. Du kortlægger til den delte mappe, så du kan få adgang til de delte dokumenter. Denne type forbindelse er tilgængelig i afsnittet 'My Network' i Windows 98-operativsystemet. Forbindelsen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en anden Windows-servercomputer på dit lokale netværk.