Sådan fejlfindes en Netgear DG834PN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din router ved hjælp af den medfølgende netledning, og kontroller, at strømlampen, som er LED længst til venstre, tændes. Hvis strømindikatoren ikke tændes med din router, skal du prøve det stikkontakt, som du tilslutter din router, for at være sikker på, at den har strøm. Hvis stikkontakten har strøm, har routeren et hardwareproblem.

2.

Tag stikket ud af stikket og sæt det i igen. Testdioden, som er til højre for strømdioden, skal tænde i 10 sekunder, før den slukkes. Hvis LED'en ikke tændes, eller hvis den forbliver tændt, skal du nulstille routeren ved at trykke på den forsænkede nulstillingsknap på den yderste venstre side af bagpanelet ved hjælp af en pen. Hold nulstillingsknappen i 10 sekunder. Hvis testdioden ikke fungerer, når routeren er nulstillet, har routeren et hardwareproblem.

3.

Kontroller, at du har brugt de korrekte forbindelser bag på router. Din internetkilde skal være forbundet til Ethernet-porten helt til venstre for routeren. Alle hardwired computere skal være forbundet til en af ​​de næste fire porte. Når disse porte er tilsluttet, skal de tilsvarende lysdioder på forsiden af ​​routeren blive grønne. Hvis Internet-LED'en ikke tændes eller forbliver gul, henvises til fejlfindingsmaterialerne til din internetudbyder.

4.

Tilslut til routerens webkonfigurationsgrænseflade. Åbn en Webbrowser på en computer, der er tilsluttet direkte til routeren med et Ethernet-kabel. Indtast routers IP-adresse i adresselinjen. Hvis du ikke kan huske din routerens IP-adresse, kan du nulstille routeren som beskrevet i trin 2. Dette vil gendanne din router's IP-adresse til '192.168.0.1.' Standardnavnet til routeren er 'bruger 'og adgangskoden er' password '.

5.

Kontroller, at dit netværk har fået en WAN-adresse. I afsnittet' Vedligeholdelse 'på routerens konfigurationsgrænseflade , skal du kontrollere, at routers WAN-adresse ikke er '0.0.0.0.' Kontakt din internetudbyder for yderligere support, hvis det er.

6.

Bekræft PPPoE- og PPPoA-forbindelser i 'Router Status' u0026 gt; 'Status for forbindelsen' i konfigurationsgrænsefladen. Hvis nogen af ​​trinene på siden 'Forbindelse Status' læses 'Fejlede', klik 'Connect.' Hvis din router stadig ikke opretter forbindelse, skal du genoprette 'Internet Konfigurationsguiden 'på startsiden af ​​konfigurationsgrænsefladen.

Router problemer kan være svært at pinke ned og løse. Antallet af forskellige forbindelser i et netværk kan skjule kilden til tekniske problemer. Hvis du kontrollerer routeren et problem ad gangen, sikres det, at du ikke går glip af en fejl under arbejdet. Følg et par enkle trin for at finde ud af, hvad der holder din Netgear-router fra at opføre sig korrekt.