Sådan finder du din router s Log ind Adgangskode og brugernavn

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tryk og hold nulstillingsknappen bag på din router ved hjælp af enden af ​​papirclipset. Hold nulstillingsknappen i ca. fem sekunder. Dette nulstiller routeren til standardproducentindstillingerne.

2.

Åbn en webbrowser på en af ​​dine netværkscomputere. Indtast routerens IP-adresse i adresselinjen. For de fleste routerproducenter er IP-adressen '192.168.1.1.' Tryk på 'Enter'.

3.

Skriv standardadgangskode til konsol login-skærmen. For de fleste producenter er standardadgangskoden 'adgangskode'. Klik på 'Log ind' for at få adgang til din routerens konsol. Du kan nu konfigurere routeren til dine tilpassede netværksindstillinger.

Tips og advarsler

  • Når du har nulstillet routerens adgangskode, er det vigtigt at ændre standard til en ny adgangskode værdi. Dette er typisk i administrationen af ​​routerkonsollen.
  • Hvis du glemmer dit routeradgangskode og skal nulstille indstillingerne, skal du omkonfigurere alle dine routerens indstillinger.
  • Hver hjemmetrader producent har en måde at nulstille og gendanne router adgangskode oplysninger. Du kan ikke se en glemt adgangskode, men du kan nulstille adgangskoden til dens standard for at gendanne adgangen til routerens konsol. Her kan du ændre routerens konsoladgangskode til en kendt værdi, hvis du glemmer din brugerdefinerede adgangskodeværdi. Uanset om det er Netgear, Linksys eller en anden hjemmerouter, giver hver producent denne funktion.