Sådan installeres Terminal Server, hvis jeg skal geninstallere programmer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på serverens 'Start' -knap og klik på 'Administrative værktøjer.' Klik på 'Serverhåndtering' for at åbne en konfigurationskonsol.

2.

Klik på 'Tilføj roller' -knappen. Dette starter installationsguiden. Klik på 'Næste' i det første velkomstguidenvindue.

3.

Marker afkrydsningsfeltet mærket 'Terminal Services.' Du kan også installere andre Windows-komponenter fra listen, der vises i dette vindue. Når du har foretaget dit valg, skal du klikke på 'Næste'.

4.

Kontroller boks mærket 'TS Web Access' for at tillade webbrowser adgang til fjernskrivebordskonsollen. Klik på 'Næste'.

5.

Gennemgå dine konfigurationsindstillinger og klik på 'Tilføj obligatoriske rolletjenester . 'Programmet installeres på din server, så du kan få adgang til maskinen og installere applikationer eksternt.

Hvis du skal genopbygge din server og installere flere applikationer, gør Terminal Server (TS) -programmet det mere bekvemt at installere og konfigurere computeren. Du installerer serverprogrammet i afsnittet 'Serverroller' i de administrative værktøjer. Du kan derefter få fjernadgang til din server og installere hver applikation ud fra dit lokale skrivebords bekvemmelighed. Dette er gavnligt for administratorer, der har brug for at styre flere fjerncomputere på et stort netværk.