Sådan installeres trådløs i et hotel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en bredbåndsinternetforbindelse fra dine valgte udbydere. Udbydere omfatter, men er ikke begrænset til, AT u0026 T, Sprint, Verizon og Comcast. Bestem, om du vil have kabel eller DSL ved at diskutere forskellene i pakkerne med udbyderen. Enten vil arbejde.

2.

Køb flere routere, som vil sende forbindelsen i hele dit hotel. Antallet af routere du køber vil afhænge af størrelsen af ​​dit hotel. Et godt udgangspunkt er en router for hver 50 værelser. Du skal kunne få adgang til internettet fra ethvert sted på hotellet.

3.

Konfigurer dine routere ved at tilslutte dem til en strømkilde. De tænder automatisk.

4.

Indtast IP-adressen i din computers browser, der findes i den vejledning, der fulgte med din internet-tjeneste. Siden for routerindstillinger vises.

5.

Klik på fanen 'Sikkerhed' for at angive et kodeord. Ved at indstille et kodeord, sørger du for, at kun hotellets gæster, der får adgangskoden, kan få adgang til internettet.

At installere trådløs på et hotel er mere kompliceret end at installere trådløst i dit eget hjem. Du vil have flere brugere, et større område at dække, det potentielle problem med modstridende netværk og behovet for adgangskodebeskytte dit netværk. Afhængigt af den udbyder, du vælger, skal du gennemgå flere trin for at oprette trådløs til et hotel med succes. Hvis du gør det, øges din virksomheds tiltrækningskraft.