Sådan kan du være på telefonen og internettet samtidig

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Spørg dit lokale kabelfirma, hvis det tilbyder internetadgang til kabel. Kabel Internet bruger kabelforbindelserne i dit hjem til internetadgang. Du behøver ikke kabel-tv-service eller en anden telefonlinje til kabel-internet, men du har brug for en kabelforbindelse.

2.

Spørg dit telefonfirma, hvis det tilbyder DSL Internet service. DSL bruger en anden frekvens på din telefonlinje for at oprette forbindelse til internettet, så du kan være online og samtidig på telefonen. 'Naked DSL' eller en DSL-forbindelse, der ikke kræver en telefonlinje, er også tilgængelig i nogle områder.

3.

Installer en anden telefonlinje udelukkende til internetservice, hvis du ikke kan få kabel- eller DSL-adgang i dit område. Mange telefonselskaber tilbyder diskonterede, bare-ben telefonlinjer specielt til internettet. Husk at du bliver nødt til at betale både opkaldsadgangen for internettet og regningen for den anden telefonlinje med denne metode.

4.

Brug en mobiltelefon i stedet af en fastnetelefon, mens den er online. Forudbetalte, ikke-kontraktlige mobiltelefoner med begrænsede minutter er tilgængelige, hvis du vil holde din mobilregning lav.

5.

Prøv en internetopkaldstjeneste, som f.eks. Skype eller Google Voice. Disse tjenester giver dig mulighed for at ringe til telefonnumre via din computer, mens du er online for et mindre gebyr. Videochat med andre brugere af tjenesten er også tilgængelig.

Opkaldsadgang til internettet er stadig den billigste måde at få online på mange områder --- og på nogle områder, især landdistrikterne i Amerika, er det den eneste måde at gå online. Men ved hjælp af opkaldsadgang betyder det at bruge din telefonlinje for at gå online, hvilket resulterer i et optaget signal, når nogen ringer. Du kan løse dette dilemma ved at skifte til bredbåndsadgang, ved hjælp af en anden telefonlinje eller ved hjælp af mobil- eller internettelefonindstillinger.