Sådan kommer du i top 10 websøgemaskiner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg relevante søgeord, der gælder for dit webstedstema. Brug sætninger af mindst to ord i dit indhold og brug dem ofte for at øge dine chancer for, at søgemaskinerne finder indholdet.

2.

Placer disse søgeord i HTML-titlen tags til en bedre chance for anerkendelse. Brug kun to eller tre sætninger. Mere er ikke altid bedre for nøgleord. Placer nøgleordene tæt på toppen af ​​siden. Titlen er det bedste sted at have nøgleordene. Undgå tabeller, som kan skubbe relevant indhold længere nede på siden.

3.

Fastsæt, hvad du skal bruge til din målsætning, hvilket er hvilket dit websted eller din side primært er om. Brug lignende søgeord til din målsætning. Hvis din side f.eks. Vedrører 'computerspecifikationer', kan du bruge ord som 'specifikationer' eller 'specifikationer' i indholdet som et fokus for dine søgeord, men også være sikker på at bruge sætningen selv på hele siden .

4.

Undgå at bruge rammer, fordi søgemaskinerne ikke kan læse teksten i dem. Opret et webstedskort til din side - en side, der indeholder alle links på dit websted på en let tilgængelig placering. En søgemaskine kan nemt vælge dette og indeksere alle de linkede sider. Brug også dine søgeord på sidekartet, og sørg for, at linkene bruger vilkårene så meget som muligt. Brug relevante ord. Undgå at bruge udtryk, der ikke har noget at gøre med indholdet på en side, blot for linkteksten.

5.

Forbind dig med personer, der har websteder med lignende indhold. Deltag i grupper eller opslagstavler, der vedrører dit emne. Kontakt andre webstedsejere via e-mail eller en forumbesked og spørg dem, om de ville være interesserede i en linkudveksling, hvor du placerer et link til deres hjemmeside på din side, og de gør det samme for dig.

6.

Indsend dine færdige sider manuelt til hver søgemaskine. En automatisk detektion kan være lettere, men øger chancerne for fejltagelser. Indsend kun to eller tre hovedsider på dit websted, eller du kan blive målrettet mod spamming af søgemaskiner og straffes hårdt. De fleste, men ikke alle, søgemaskiner har et websted, hvor du kan indsende dit webstedslink for at blive listet sammen med dem via en simpel formular.

At få dit websted til at blive vist i de 10 bedste søgemaskiner på nettet, sikrer, at du får mere trafik og læsere eller kunder. Søgemaskineoptimering, almindeligvis kendt som SEO, omfatter måder at implementere specifikke teknikker til for at forbedre din placering blandt de øverste søgemaskiner. Det er begunstiget blandt webmastere, fordi det ikke kræver en finansiel investering, men det kan tage lidt tid at implementere og påvirker ikke altid søgeresultaterne med det samme. Top 10 søgemaskiner i oktober 2010, baseret på antal hits, er: Google, Yahoo !, Bing, Ask, AOL Search, AltaVista, Fast, Gigablast, Netscape Search og Snap.com.