Sådan kører du mere end en trådløs internetenhed på samme tid

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg knappen 'Globe' nederst til venstre på skrivebordet i Windows 7, og vælg derefter 'Søg' og skriv 'ncpa.cpl' og tryk på 'Enter 'nøgle. Højreklik på den trådløse bredbåndsnetværksforbindelse i vinduet 'Netværksforbindelser', og vælg 'Egenskaber'. Indtast administratorkontoadgangskoden, hvis du ønsker det, og tryk derefter på 'Enter' -tasten.

2.

Vælg fanen 'Deling', og vælg derefter 'Tillad andre netværksbrugere at forbinde via denne computers internetforbindelse '-kasse. Vælg fanen' Netværk ', og fjern derefter afkrydsningsfelterne' Fil og udskriftsdeling til Microsoft-netværk 'og' Klient til Microsoft-netværk ', og vælg derefter' OK '-knappen .

3. Slut den ene ende af et CAT5- eller CAT6-patchkabel til Ethernet-netværkskortet på computeren, og sæt derefter den anden ende af patchkablet i en port på en LAN-arbejdsgruppeomskifter.

Slut et CAT5- eller CAT6-netværkskabel til Ethernet-netværksporten på hver enhed og computer, der kræver internetadgang, og verificer, at hver enhed og computer er konfigureret til dynamisk at opnå IP-adresseindstillinger (DHCP).

5.

Slut den anden ende af hvert CAT5- eller CAT6-kabel, der er tilsluttet en enhed eller computer, til en port på LAN arbejdsgruppe skifte a nd derefter genstart hver enhed og computer. De computere og enheder, der er tilsluttet LAN-arbejdsgruppeomskifteren, er nu konfigureret til at oprette forbindelse til internettet via den trådløse trådløse forbindelse.

Trådløs bredbåndsinternetadgang giver brugere på fjerntliggende steder mulighed for at ringe op, at DSL-, kabel- og ISDN-løsninger ikke har kunnet tilvejebringe på grund af afstandsbegrænsninger med disse teknologier. Enheden, der leveres til forbindelse til det trådløse bredbåndsnetværk, består normalt af en USB-dongle, der er designet til at tilslutte til en computer. Tilslutning af flere enheder til internettet kan være en udfordring, når den trådløse bredbåndstjeneste giver hardware beregnet til kun en computer. Funktionen Internet Connect Sharing, der følger med Windows-operativsystemer, kan give løsningen.