Sådan logges med VNC på Thin Client

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Klik på 'RealVNC,' klik på 'VNC Viewer' og klik derefter på 'Kør VNC Viewer.' Dette åbner et dialogvindue.

2.

Skriv det tynde klientens computernavn i tekstboksen til det åbne dialogboks. Du kan også indtaste IP-adressen. Klik på 'OK'.

3.

Indtast dit brugernavn og adgangskode i prompten. VNC tilbyder sikkerhed, så du har brug for brugernavnet og adgangskoden for at få vist fjernbetjeningen.

4.

Klik på 'OK' for at logge ind og oprette forbindelse. Der åbnes et vindue, der viser fjernbetjeningen. Du kan nu konfigurere og administrere din fjerntliggende tynde klient.

RealVNC er et softwareprogram, du installerer på computere, der lader dig fjernstyre maskiner fra hvor som helst på netværket. RealVNC har en seer, der er inkluderet i desktopinstallationen. Du bruger denne seer til at logge ind og kontrollere din tynde klient. Dette er gavnligt, hvis din tynde klient ikke er placeret på en bekvem lokalitet på netværket som et andet kontor eller firma.