Sådan øges signalstyrken for trådløs modtager

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opdater driverne til dit trådløse modtagerkort. Naviger til 'Kontrolpanel' (Windows) eller 'Systemindstillinger' (Mac) og find afsnittet Netværksinformation. Klik på dit trådløse kort og noter fabrikanten. Bemærk også frigivelsesversionen af ​​driversoftwaren, hvis denne information vises. Gå til producentens hjemmeside og download de nyeste drivere til dit kort. Følg producentens instruktioner for installation. Du skal muligvis genstarte, når du er færdig.

2.

Flyt den trådløse udsendelsesenhed til en centraliseret placering. Hvis du har en trådløs router, skal du f.eks. Placere enheden midt i dit hus eller lejlighed.

3.

Installer en antenne med høj forstærkning. De standard antenner, der følger med trådløse kort i bærbare computere og stationære computere, er omni-directionelle. Det betyder at de udsendes lige i alle retninger. Hvis din router er indstillet på et fast sted i dit hjem eller kontor, ved du præcis, hvor signalet kommer fra. Du kan købe eksterne antenner til at oprette forbindelse til din trådløse modtager, som øger signalstyrken.

4.

Opgrader din trådløse modtager. Ældre netværk brugte 802.11b trådløse standarder. Nyere standarder som 802.11g er mindst fire gange hurtigere. Desuden er 802.11g-protokollen bagud kompatibel med ældre 802.11b-trådløse enheder.

5.

Skift indstillingerne på din trådløse modtager. Dette kan gøres via enten Kontrolpanel (Windows) eller Systemindstillinger (Mac). I panelet Egenskaber for din trådløse modtager skal du se efter en 'Roaming Aggressiveness' -indstilling og skifte til den højeste indstilling.

6.

Opdater firmwaren på din trådløse udsendestation. Gå til producentens hjemmeside, download de nyeste drivere og installer dem i henhold til instruktionerne. Genstart routeren, når den er færdig.

Tips og advarsler

  • Når du opdaterer routerindstillinger og firmware, skal du altid gøre det via en kablet forbindelse. Hvis du forsøger at gøre det trådløst og noget går galt, vil din adgang til routeren blive afbrudt, og din computer kan låse op.
  • Den trådløse netværk revolution har sat computere overalt - i caféer, barer og endda fastfood restauranter. En trådløs forbindelse består af to separate komponenter: en radiospredningsenhed og en modtager. Modtageren er installeret i bærbare computere og stationære computere. Disse modtagere har antenner, der henter det trådløse signal fra udsendelsesenheden. Det er muligt at øge signalstyrken på den trådløse modtager med nogle få enkle tips.