Sådan opretter du trådløst internet på Vista med en Verizon DSL-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din trådløse router til dit Verizon DSL-modem med det medfølgende Ethernet-kabel. Modemet har en tydeligt mærket 'Ethernet-out' -port, og din router har en tydeligt mærket 'Ethernet-in' -port.

2.

Slut både modemet og router ind via de medfølgende strømledninger og tænd for din computer (hvis den ikke allerede findes).

3.

Klik på 'Start' menuen, vælg 'Kontrolpanel Vælg 'Netværk og internet', klik på 'Netværks- og delingscenter', og vælg derefter 'Opsætning af forbindelse eller netværk' i venstre rude.

4.

Vælg ' Konfigurer en trådløs router eller adgangspunkt, 'klik' Næste. 'Følg anvisningerne på skærmen for at oprette et navn til dit trådløse netværk, og dit netværkets sikkerhedsmetode (WPA anbefales) og adgangskode. Når du har afsluttet den sidste prompte, har du med succes oprettet trådløs internet på din Vista-computer.

Windows Vista-operativsystemet leveres med indbygget understøttelse til konfiguration af trådløse internetforbindelser. Processen, der finder sted inden for Vista, er den samme uanset din internetudbyder (ISP) eller forbindelsestype (kabel eller DSL). Hvis du har en Verizon DSL Internet modemforbindelse, kan du oprette et trådløst netværk med Vista, så længe du har det rigtige udstyr.