Sådan opsættes en internetserver ved hjælp af port videresendelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på den computer, du vil oprette som en internetserver. Vælg 'Kontrolpanel', og klik derefter på 'System og vedligeholdelse.' Klik på 'Administrative værktøjer'. Dobbeltklik på 'Internet Information Services (IIS) Manager' for at åbne konsollen.

2.

Højreklik på dit servernavn og vælg 'Ny' og derefter 'Tilføj websitet .' Dette åbner en guiden for at oprette dit websted. Klik på 'Næste' i det første velkomstvindue. Indtast et navn og en beskrivelse af dit websted i det næste vindue. Klik på 'Næste'.

3.

Forlad standardprogrampuljen og indtast en fysisk placering for webstedsfilerne. Da denne hjemmeside er et videresendt websted, behøver mappen ikke brug for uploadede filer, så du kan pege på en tom mappe. Klik på 'Næste'.

Skriv en websteds internetprotokol (IP) adresse og indtast en port. For de fleste websites er portnummeret 80. Klik på 'Next' . 'Klik på' OK 'i det sidste vindue for at konfigurere Internet-serveren. Selv om webstedet er oprettet, behøver det stadig videresendelsesindstillingerne.

5.

Klik på den nyoprettede webstedet i venstre rude. Dobbeltklik på 'HTTP Omdirigering' for at åbne et konfigurationsvindue. Vælg 'Omdirigér alle anmodninger til den nøjagtige destination (i stedet for i forhold til destinationen)' og indtast en webadresse for HTTP-porten. Dette videresender dit websted til Den anden adresse ved hjælp af HTTP-porten 80.

Din Windows Internet Information Server (IIS) giver dig mulighed for at oprette et websted og videresende det til et andet sted ved hjælp af viderestillingstjenester. Dette betyder, at når en bruger får adgang til hjemmesiden, bliver brugeren automatisk videresendt til et andet sted som et andet domæne eller en anden mappe. Dette er gavnligt, hvis du flytter en hjemmeside fra et domæne til et andet. Forsendelsesprocessen udføres i IIS-manager.