Sådan overvåger VNC Connections

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Vælg 'Kontrolpanel'. Klik på 'System og vedligeholdelse' i kontrolpanelet, og klik derefter på 'Administrative værktøjer'. Dette viser en liste over værktøjer.

2.

Dobbeltklik på værktøjet mærket 'Event Viewer.' Klik på ikonet 'Application' til venstre. Dette er en oversigt over alle logfiler, der er lavet på applikationer, der kører på din computer, herunder VNC-softwaren.

3.

Klik på kolonneoverskriften 'Kilde' for at sortere logposterne. Dette sorterer dem alfabetisk med navnet på ansøgningen.

4.

Rul ned til sektionen med poster mærket 'WinVNC4.' Dette er alle dine VNC logs. Dobbeltklik på en af ​​posterne for at se den. Dialogboksen, der åbner, giver dig mere detaljerede oplysninger om VNC-aktionen på computeren.

RealVNC er et softwareprogram, som lader dig oprette forbindelse til en anden computer og fjernstyrer computeren. Dette er gavnligt for systemadministratorer, der skal administrere flere computere, der ikke er lokale til administratorens kontor. VNC er et lille program, der kører på baggrund af værtsserveren. Tilslutninger og eventuelle fejl opstår skrevet til Windows-begivenheden log. Du overvåger din VNC-software ved at se Windows-logfilen.