Sådan passerer du FTP-legitimationsoplysninger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Internet Explorer-browseren. Skriv URL'en for FTP-webstedet, der kræver godkendelse i adresselinjefeltet øverst i Internet Explorer-browservinduet. Tryk på 'Enter' -tasten for at oprette forbindelse til FTP-webstedet.

2.

Skriv brugernavnet på en konto, der har tilladelser til at få adgang til FTP-webstedet i feltet 'Brugernavn' i vinduet 'Log On As'. Skriv derefter adgangskoden til en konto, der har tilladelser til at få adgang til FTP-webstedet i feltet 'Password' og tryk på 'Enter' -tasten. Hvis vinduet 'Log på som' ikke vises, skal du fortsætte til næste trin.

3.

Klik på menuen 'Fil' øverst i Internet Explorer, og vælg derefter 'Log ind som.' Indtast derefter brugernavnet på en konto, der har tilladelser til at få adgang til FTP-webstedet i feltet 'Brugernavn', og indtast adgangskoden til den samme konto i feltet 'Password' i vinduet, der vises, og tryk derefter på 'Enter 'nøgle.

Oprettelse af forbindelse til en anonym FTP ved hjælp af Microsoft Internet Explorer-webbrowser kan være så enkel som at klikke på et hyperlink eller indtaste URL'en til FTP-siden i adressefeltet i Internet Explorer og trykke på 'Enter' -tasten. Men for FTP-websteder, der kræver godkendelse, er metoden til at levere brugernavn og adgangskode ikke selvklart.