Specifikationer for en Netgear FS608 8-Port Fast Ethernet Switch

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  FS608 8-Port 10/100 Fast Ethernet-switch forbinder flere computere med et Ethernet-netværk. Det tillader otte enheder eller computere at oprette forbindelse til netværket. Den understøtter hastigheder på både 10 og 100 Mbps, afhængigt af enhedens hardware. Den indeholder ikke en blæser, så den løber lydløst uden forstyrrende lyde.

Fysisk udseende

Netgear FS608 vejer 614 lbs og måler 6,73-ved-4,46-i-1,12 inches. Det forbruger 7,5 volt strøm på en likestrøm. LED-grænsefladerne viser systemets strøm, hastighed, link og aktivitet for kontakten. Den arbejder i temperaturer fra 32F til 104F. Det kan modstå fugtighedsniveauer fra 10-90 procent.

Funktioner

Udvidelsen af ​​dit netværk er nemt ved at bruge de otte porte til at forbinde de forskellige computere med hårde ledninger. Ethernet-forbindelsen har en auto-switch-funktion indbygget til netværksadministration. FS608 understøtter både Windows og Macintosh med hastigheder på både 10 og 100 Mbps ved hjælp af kabelforbundne Ethernet-kabler. Hastigheden registreres automatisk via porten og kan skifte fra fuld eller halv duplex til den anden. Plug and play-teknologi giver dig mulighed for at tænde for enheden og starte med at bruge den.

Programmer

Flere computere forbinder til internettet via porten. Skifteren gør det muligt for flere applikationer at køre på én gang uden at påvirke andre, så du kan have downloadet, stemme, musik og VOIP, der kører på én gang. Det giver også mulighed for multiplayer-spil, uden at blokke eller firewalls står i vejen. Det virker også ved at tillade brugere at dele filer og mapper.