Årsagerne til en bar på trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Uanset om det er arbejde eller fritid, er internettet blevet en integreret del af mange menneskers liv. Mens Wi-Fi gør det muligt for flere enheder at oprette forbindelse til internettet uden at shackle enheder til modemer, kan en signalstyrke på en linje være irriterende og forstyrrende At kende årsagerne til et svagt signal hjælper internetbrugere med at løse problemet.

Forbindelse

Når en router ikke fungerer korrekt, blinker signalstyrken, og brugerne kan efterlades med en linje eller slet ingen signal . Hvis du genbruger routeren eller afbryder strømmen i et øjeblik, kan du udarbejde midlertidige fejl, der forårsager lave signaler.

Router Location

Enhederne kan ikke få et stærkt signal, hvis de er placeret for langt væk fra routeren. En beton eller metalvæg kan også nedbryde trådløs modtagelse, hvis den er placeret mellem routeren og enheden. Enheder som mikrobølger og trådløse telefoner kan forstyrre Wi-Fi-signaler. Det er bedst at placere routeren væk fra disse enheder.

Signal nedbrydning

Når signalet går ud fra routeren, falder det eller nedbrydes. En repeater eller afstandsforlænger udvider dækningsområdet og placeres, hvor signalet begynder at falme. Alternativt kan en antenneforlænger, der plugger ind i routeren, yderligere skubbe Wi-Fi-signaler.

Hardware og software

Som de fleste teknologier alder og fungerer ikke routere efter et stykke tid, og af og til afgiver mindre signal. Udskiftning af routeren med en nyere model kan øge signalstyrken. På samme måde kan forældet software interferere med en enheds evne til at hente et Wi-Fi-signal, så kontrollér, at den nyeste software er installeret.