Hvordan vælger jeg et virksomhedsnetværk?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sammenlign båndbredder for at se, hvor hurtigt systemet håndterer oplysninger. Køb kun skalerbar høj ydelsesbåndbredde for at reducere omkostningerne i begyndelsen, men har evnen til at udvide, efterhånden som efterspørgslen stiger. Køb båndbreddehastighed til hurtig behandling af kritiske forretningsfunktioner.

2.

Shop for netværkspålidelighed. Et upåliteligt system til en så vigtig rolle er slet ikke noget system. Gennemgå alle systemets konsistens, afbrydelsesfrekvens og nedetid. Husk at nedetid går tabt i forretning og tabt indkomst for din virksomhed.

3.

Køb den bedste sikkerhed for dit virksomhedsnetværkssystem. Kontroller tilstrækkelig firewall- og filtreringsbeskyttelse. Sørg for, at sikkerhedsadgangsroutere, netværksbaseret sikkerhed og kryptering alle er til stede som dele af en stærk sikkerhedspakke. Ud over selve systemet er sikkerheden af ​​dette system den største bekymring.

4.

Se efter systemer, der er kompatible med PCI. Kontroller, at styringen af ​​den eksterne router er sikker. Sørg for, at fjernrouter sikkerhed er tilstrækkelig til at forhindre nogen ude af -band-angriber fra at gå på kompromis med netværket.

5.

Sørg for, at den skalerbare båndbredde i trin 1 er tilstrækkelig til dine grundlæggende forretningsfunktioner, men også til top forretning. ord, at nok båndbredde vil være tilgængelig, når det er nødvendigt under ebbe og strømmen af ​​den sædvanlige arbejdsdag. Dette er kendt n som trafikdannende evne.

6.

Beregn omkostningerne stort set. Indstil virksomhedens netværkssystembudget. Omkostningsfrit hele netværkssystemet med estimat citerer; Køb derefter systempriserne mindst ti til tyve procent under det målrettede budget tal. For eksempel budget i et beløb fra $400 til $800 pr. Måned pr. Websted, men køb for månedlige webstedsomkostninger under $400. De er tilgængelige.

7.

Gennemgå udbyderens bredbåndsleverancekapacitet. Kontrollér, at din virksomheds netværkssystemudbyder har satellitteknologi på plads. Undgå risikoen for at skulle lide ned tid, hvis et kabel skæres under konstruktionen.

Tips og advarsler

  • Satellitteknologi tilbyder de bredeste og mest omkostningseffektive serviceområder, som kan være nødvendige som din virksomhed fortsætter med at vokse.
  • Undgå at overveje systemleverandører med mindre end 99\% tilgængelighed.
  • At vælge et virksomhedsnetværk er en stor beslutning, der kræver masser af tanke. Systemet skal være godt egnet til dine nuværende behov, men alligevel have ekspansionsfunktionerne til at rumme fremtidig vækst. Det skal arbejde effektivt og effektivt, hvilket betyder, at systemet skal levere maksimal ydelse til den absolut laveste pris. Tricket her er at få mest muligt system for den mindste mængde penge. At vide, at dette virksomhedsnetværk er livsnerven i din virksomhed, at det vil være afhængigt af at holde kunderne tilfredse og pengestrømme, fremhæver, hvor kritisk dette valg er.