Min TiVo-skrivebordskonfiguration fejler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Geninstallér TiVo Desktop

1.

Download TiVo Desktop-programmet og TiVo Desktop Cleaner-programmet til pc'ens skrivebord (se Resources). Dobbeltklik på TiVo Desktop Cleaner-fil til dekomprimering af den til en mappe på skrivebordet. Dobbeltklik på filen for at åbne vinduet.

2.

Højreklik på TiVo Desktop Cleaner-programmet inde i vinduet og vælg 'Åbn' i rullemenuen, hvis du bruger Windows XP, højreklik på TiVo Desktop Cleaner-programmet og vælg 'Kør som administrator', hvis du kører en anden version af Windows-operativsystemet, og klik derefter på knappen 'Fortsæt' på pop-up vindue.

3. Indtast bogstavet 'Y' i tekstfeltet i vinduet, der vises. Tryk på 'Enter' -tasten. Tryk på en vilkårlig tast, når teksten vises, at 'TiVo Desktop er blevet fjernet fra dit system.' Vent, mens programmet afslutter sig.

4.

Dobbeltklik på TiVo Desktop-filen, der findes på skrivebordet. Følg menukommandoerne for at geninstallere programmet på harddisken. Genstart pc'en, når installationen er gennemført.

Geninstaller Visual Basic Script

1.

Download TiVo Desktop-programmet og Visual Basic Script-programmet til skrivebordet af pc'en (se Ressourcer).

2.

Dobbeltklik på Visual Basic Script-filen for at starte installationen. Følg menukommandoerne for at installere VIsual Basic Script-programmet i Windows-operativsystemet.

3.

Dobbeltklik på TiVo Desktop-filen på skrivebordet.

4.

Følg menukommandoerne for at installere TiVo Desktop-programmet på harddisken.

5.

Genstart pc'en, når installationen er færdig.

Filoverførsel Adgang

1.

Sluk både pc'en og TiVo'en. Tænd dem begge, begyndende med TiVo.

2.

Vælg 'Meddelelser u0026 Indstillinger' fra hovedskærmen 'TiVO Central' ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening. Vælg 'Konto og systemoplysninger', efterfulgt af 'Media Access Key'.

3.

Husk det ti-cifrede nummer, der er angivet i kolonnen under 'Media Access Key.' Gå tilbage til hovedskærmen til TiVo Central.

4.

Start TiVo Desktop på pc'en ved at vælge den fra pop op-menuen 'Start u0026 gt; Alle programmer' < /p>

5.

Klik på menuen 'Fil' øverst på programmets skærm. Vælg 'Indstil Media Access Key' i rullemenuen.

6.

Indtast det ti-cifrede nummer, du har gemt i tekstfeltet i popup-vinduet, der vises. Klik på knappen 'OK' nederst i vinduet.

TiVo Desktop-programmet leveres af TiVo til overførsel af digitale filer fra videobåndoptageren til en pc via et hjemmenetværk. Der er et par problemer, der kan udvikle sig mellem TiVo Desktop-programmet og pc'ens operativsystem, hvilket får TiVo Desktop-programmet til ikke at fungere korrekt. Fejlfinding af TiVo Desktop-programmet og pc'ens operativsystem for at sikre, at videofilerne kan overføres uden hændelse. Der må ikke købes nogen programmer for at fejle TiVo-skrivebordet.