Opkaldsudbydere, der bruger webacceleratorer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Webaccelerationsteknologi er en teknik til at forklare websider og sende dem til en browser. Nogle gange sker dette på internetudbyderens servere, som komprimerer filerne, inden de sendes. Derefter dekomprimeres en klient på abonnentens computer, før de vises. Webacceleration kan også gøres på klientsiden med prefetch-caching af almindeligt anvendte websteder. Web-acceleratorer bruges af internetudbydere til at forbedre forbindelsenes ydeevne til deres kunder, især for dem med opkaldsforbindelser.

NetZero Platinum

NetZero er en landsdækkende internetudbyder, der opkræver $9,95 i 2010 for grundlæggende adgang og $5 ekstra til NetZero HiSpeed, som er dens webaccelerator. Webacceleratortjenesten leveres også med en indbygget popup-blocker, virusbeskyttelse og aggressiv spamfiltrering. Dens server giver dig mulighed for at gemme 1 GB email for adgang på nettet. Ulempen er, at NetZero standardiserer en enkelt komplet e-mail-konto, selvom der kan oprettes yderligere webpostkonti. Det tilbyder en større pakke fuldservice e-mail-konti med NetZero MegaMail. Som mange internetudbydere i budgetniveauet opkræves det for live teknisk support, på $1,95 pr. Minut.

Netscape Internet Services

Netscape Internet Services er den sidste vestige af teamet, der udstødte Netscape Navigator-browseren i 1990'erne ; den opererer nu som en opkalds-internetudbyder med landsdækkende adgangspunkter, med en grundlæggende konto, der koster 9,95 dollar fra 2010; den tilbyder en internet accelerator service for yderligere $5 per måned. Tjenesten leveres med en enkelt e-mail-konto, og yderligere e-mail-adresser er tilgængelige for $2 pr. Måned ekstra; den pakker også ekstra tjenester som Advanced Spam Blocker til $1 pr. måned og email virus scanninger for $1 per måned. En komplet konto med alle tjenester, der følger med, er tættere på $19 pr. Måned. Teknisk support er $10,00 pr opkald.

PeoplePC Online

PeoplePC online-opkalds-ISP-tjenester er $10,95 pr. Måned i 2010, med accelererede tjenester (ved hjælp af et webacceleratorpræcisionssystem) på $15,95. Yderligere tjenester, der tilbydes, omfatter adgang til Norton 360 Antivirus-software, anti-spam-software og brugerdefineret tilslutningssoftware. PeoplePC har lokale adgangstal i de fleste områdekoder. Det opkræver $1,95 pr. Minut for telefonteknisk support.