Sådan ændres NIC Order

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' I det åbne vindue skal du klikke på 'Netværk og delingscenter'. Dette er et vindue med alle dine konfigurationsindstillinger og netværkskort installeret på din computer.

2.

Klik på 'Administrer netværksforbindelser' i venstre side af vinduet. Hold 'Alt' knappen nede. Tryk på tastaturet, tryk samtidigt på 'N'. Dette åbner en avanceret menu.

3.

Klik på 'Avancerede indstillinger' og klik derefter på fanen 'Adaptere og bindinger'. Klik på det netværkskort, du vil indstille som prioritet.

4.

Klik på pilen 'Op' til højre for vinduet. Dette bevæger det valgte netværkskort op i listen over prioriteter. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

I nogle større netværk har Windows-serveren mere end et netværkskort (NIC). Når du binder netværkskortet til operativsystemet, binder Windows-systemet i en bestemt rækkefølge med det første kort i listen over prioriterede bånd først. Du kan ændre denne ordre i serverens netværksindstillinger for netværkskortet. Dette er gavnligt, hvis du har netværksressourcer, der skal bruge det prioriterede NIC over andre netværkskort, der er installeret på systemet.