Sådan aktiveres en ThinkPad T61P 11N

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Aktivering af 11N-adapteren i Windows-systembakken

1.

Find det trådløse forbindelsesikon i proceslinjen på højre side af Windows-proceslinjen. Ikonet ligner en lille parabol.

2.

Højreklik på satellitbilledet, og klik derefter på 'Aktiver' på pop-menuen.

3 .

Overvåg forbindelsesikonet og vente på en bekræftelse på, at den trådløse adapter har fundet et Wi-Fi-netværk inden for rækkevidde. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste den adgangskode, som Wi-Fi-udbyderen har til rådighed for at få adgang til netværket og surfe på internettet.

Aktivering af den trådløse aktiveringsafbryder

1.

Find den trådløse adapterkontakt på forsiden af ​​ThinkPad T61P laptop. Omskifteren har et lille billede af en parabol ved siden af ​​det.

2.

Skub kontakten til højre for at aktivere 11N trådløse netværkskort i ThinkPad.

3.

Bekræft forbindelsen ved at overvåge det lille satellitikon i Windows Systembakke. Indtast adgangskode nøgleoplysninger for det trådløse netværk, hvis du bliver bedt om det.

Den indbyggede trådløse tilslutningsstøtte, der følger med IBM ThinkPad T61P-bærbar pc, giver dig mulighed for at surfe på internettet, hvor som helst der er et Wi-Fi-hotspot inden for rækkevidde. I dag tilbyder mange kaffebarer, hoteller, restauranter og andre virksomheder gratis eller billig Wi-Fi. For at udnytte Wi-Fi-adgangen skal du først aktivere 11N trådløs adapter i ThinkPad. I de fleste tilfælde tager det kun nogle få sekunder at aktivere den trådløse adapter.