Sådan bruger du Asus WL-167g på en Macintosh-computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installations-cd'en for Asus WL-167g i din Macs optiske diskdrev. Vent til det registreres af din computer.

2.

Dobbeltklik på diskikonet, der vises på din Macs skrivebord, for at få adgang til indholdet på disken. Klik på mappen for din version af operativsystemet Mac OS X og dobbeltklik på .ZIP-mappen.

3.

Klik på ikonet 'Install.pkg' i den mappe, der vises . Klik på knappen 'Fortsæt', vælg din Macs harddisk og klik på 'Fortsæt.' Indtast administratoradgangskoden, når du bliver bedt om at begynde at installere driverfilerne på din computer.

4.

< p> Genstart computeren. Sæt USB-enden af ​​adapteren i en af ​​Macs USB-porte.

5.

Åbn et 'Finder' vindue og klik på 'Programmer' på proceslinjen til venstre for vinduet. Klik på mappen 'Hjælpeprogrammer'. Klik på ikonet 'Asus WL-167g'.

6.

Vælg dit trådløse netværksnavn på listen, og klik på knappen 'Connect'. Indtast adgangskoden til netværket, hvis der er en. Du er nu forbundet til det trådløse netværk.

Selvom din Macintosh-computer ikke har et indbygget trådløst kort, eller hvis dit trådløse kort er beskadiget, kan du stadig oprette forbindelse til trådløse netværk. Asus WL-167G trådløs adapter forbinder din computer med et trådløst netværk via USB-porten. Adapteren har højhastigheds USB-interface for at sikre, at dataene fra internettet leveres hurtigst muligt. Sørg for at installere de nødvendige drivere til din Mac for at sikre, at adapteren kommunikerer korrekt med computerens software.