Sådan bruger du SSL kun på bestemte sider

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller din personlige computer for specifikke forudsætninger, før du sender SSL-certifikatet til bestemte sider. SSL-certifikatet skal installeres på din computer. Der er flere virksomheder, der tilbyder certifikatet. Ifølge PCMag.com er 'SSL i vid udstrækning brugt til at gøre to ting: at validere identiteten af ​​et websted og at oprette en krypteret forbindelse til at sende kreditkort og andre personlige data.' Sørg for, at IIS kører på standardporte som HTTP Port 80 eller HTTPS Port 443. En Internet Information Server (IIS) er en gruppe internetservere fra et bestemt firma, der er installeret i personlige pc-programmer.

2.

Gennemgå din server samt websiteudviklingsprogram. For eksempel skal Microsoft-brugere klikke på 'Start' -knappen og klikke på åbne 'Kør' -vinduet. Drop-down menuen har en opsætning 'Setup' eller 'Notepad'. Vælg 'Notesblok', og klik derefter på 'OK' -knappen, og åbner et blankt notesblokdokument.

3.

Kopier dit programs specifikke kode. Driftsprogrammer som Microsoft, tilbyder en bestemt kode, der skal kopieres for at indsætte den i det blanke dokument. Uden denne kodekonfiguration kan du ikke tvinge SSL til bestemte sider. Andre websiteudviklingsprogrammer som Dreamweaver-versioner, som ikke indeholder SSL-certificering, kræver dig at Ansøg om SSL-certifikatet via en SSL-udbyder som Geotrust eller Verisign. Når du er godkendt, sendes en specifik kode til dig, som du skal indsende til dit web-hostingfirma. Husk, at dit hostingfirma skal understøtte din webudvikling. , begynder visse Dreamweaver-koder med 'u0026 lt;? php.' Andre Dreamweaver-versioner har koder der starter med 'RewriteEngine On RewriteCond {SERVER\_PORT} 80 ...' og SSL tvinges gennem hjemmesiden 's' .htaccess. '

4.

Indsæt koden i dit programs udpegede dokument o r område. For eksempel kræver visse Microsoft-koder, der starter med 'u0026 lt;\% If Request.ServerVariables (' SERVER\_PORT ') = 80, derefter Dim strSecureURL ...', at du skal åbne rullemenuen 'Fil' og vælge 'Gem som'. Den specifikke kode gemmes i roden på din webserver som en 'Inkluder fil' og hedder 'ForceSSL.inc:'.

5.

Indsæt dit programs næste specificerede kode til hver efterfølgende side, der kræver SSL.Den er normalt indsat øverst på siden.Denne procedure styrker SSL på bestemte sider ved hjælp af ASP'erne. Ifølge Microsoft Support, 'Når hver side gennemses, er ASP-koden, der er indeholdt i den inkluderede fil registrerer porten for at afgøre, om HTTP anvendes. Hvis HTTP bruges, bliver browseren omdirigeret til den samme side ved hjælp af HTTPS. 'Det tilføjede' S '-symbol angiver, at HTTP er sikkert, og SSL er på plads.

Et ekstra lag af sikkerhed til besøgende på webstedet opnås ved at tilføje et Secure Sockets Layer (SSL). Hængelåsikonet vises almindeligvis i øverste eller nederste hjørne af browseren og sikrer, at kunderne har taget ekstra sikkerhedsforanstaltninger med følsomme oplysninger. At styre SSL på specifikke sider, der betegnes som tvinger SSL, afhænger af typen af ​​websiteudviklingsprogram, der anvendes ved udformningen af ​​websiderne. For eksempel bruger visse programmer de aktive serversider (ASP'er) til at tvinge SSL og andre programmer, herunder ikke SSL-certificeringen, kræver, at webdesigneren skal søge certifikatet.