Sådan bruges en Internet Information Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og skriv 'inetmgr.msc' i søgefeltboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne hovedadministrationskonsollen i IIS.

2.

Højreklik på ikonet 'Sites' til venstre og vælg 'Tilføj websitet'. Indtast et navn til dit websted i det åbnede vindue. Forlad standardprogrampuljen og klik på 'Næste'.

3.

Klik på 'Gennemse' og peg på det bibliotek, hvor dine websider er gemt. Hvis du endnu ikke har uploadet sider, kan du stadig indtaste biblioteket og uploade hjemmesiderne senere. Klik på 'Næste'.

4.

Klik på 'Alle ikke-tildelte' for IP-adressen. Porten er angivet som '80.' Dette er standardporten til en webstedsserver. Indtast et værtsoverskriftnavn, hvilket er navnet brugerne indtaster for at få adgang til hjemmesiden. Klik på 'Næste'.

5.

Klik på 'Start hjemmeside straks' og klik på 'OK' for at oprette webstedet. Du kan se dens indstillinger i den centrale detaljeringsrude. Højreklik på din hjemmeside for at teste indstillingerne. navn og klik på 'Browse.' Dette åbner webstedet i din browser.

Internet Information Server er en Microsoft-applikation inkluderet i Windows, som lader dig være vært for websider på din computer. Du kan bruge det på et personligt skrivebord til at teste en hjemmesideopsætning, eller du kan bruge værktøjet på en server til at være vært for firmaets websteder. For at bruge programmet skal du oprette et websted. Dette opretter computeren som en webhost, så du kan få adgang til websider fra din netværkscomputer.