Sådan fejlfindes en Netgear Powerline

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bekræft, at hver Powerline-enhed er tilsluttet en stikkontakt og ikke en stikkontakt eller overspændingsbeskytter som et første skridt til fejlfinding af et netværksproblem. Kontroller, at lyset virker på hver adapter. Kontroller begge ender af hvert kabel for at sikre, at alle tilslutninger er sikre, og at ingen af ​​klipperne er brudt. Udskift Ethernet-kablerne, hvis du har mistanke om, at de ikke fungerer korrekt.

2.

Kontroller lysene på NetGear-boksen. Fra venstre til højre er disse Power, HomePlug og Ethernet-lys. Lysdioden Power viser, at enheden modtager strøm; HomePlug-LED'en bekræfter, at begge enheder kommunikerer ordentligt; En blinkende Ethernet-LED bekræfter, at datatrafik transmitterer mellem enhederne.

3.

Kontroller lysene på routeren for at se om NetGear-boksen genkendes. Sørg også for, at andre computere på netværket fungerer korrekt. Hvis andre noder på netværket (enten kablet eller trådløst) ikke kan ses eller ses på netværket, skal du genstarte routeren såvel som kabel- eller DSL-modemet, hvilket kan afhjælpe problemet.

4.

Skift NetGear-enhederne med de aktive (hvis det er muligt) for at se om en eller begge Powerline-bokse er fejlet. Strømforstyrrelser, lynnedslag og fysisk skade har alle været kendt for at deaktivere NetGear Powerline-kasser. Test også stikkontakten for at bekræfte, at den fungerer og ikke er død som følge af en blæst sikring eller et andet elektrisk problem.

5.

Tilslut en anden computer til NetGear-enheden at afgøre, om det er computeren eller NetGear-boksen, der har problemer. Hvis det er computeren, skal du bekræfte, at RJ-45 netværksstikket fungerer, eller om du skal konfigurere computerens netværk indstillinger for at kunne genkende en Ethernet-forbindelse.

6.

Gå til netværksindstillingerne på din computer for at kontrollere, at dit netværk er korrekt konfigureret. Åbn en Windows-computer på ' Start '-menuen, klik på' Kontrolpanel 'og dobbeltklik på' Netværksforbindelser. 'Mac-brugere åbner' Systemindstillinger ',' Netværk 'og klik derefter på knappen' Avanceret '. Hvis du kører OS X.4 eller tidligere, skal du klikke på 'AppleTalk' for at sikre, at AppleTalk er aktiveret. I begge tilfælde skal du bekræfte, at netværksindstillingerne er indstillet til at genkende netværket.

Tips og Advarsler

  • Tilslut altid de to enheder direkte til stikkontakter og ikke strømstik, overspændingsbeskyttere eller forlængerledninger.
  • Husk at jo større bygningen er, jo mindre effektiv en NetGear Powerline-enhed vil være.
  • Brug af NetGear Powerline i en bygning, der er delt med andre lejere, kan reducere dit netværk s sikkerhed dramatisk.
  • En NetGear Powerline er et netværk af netværkshardware, der bruger en bygningens elektriske ledninger til at etablere en netværksforbindelse. Det er især nyttigt i situationer, hvor et trådløst netværk ikke tillader fuld båndbreddeforbindelse, og hvor brug af et netværkskabel er upraktisk , normalt på grund af fysiske begrænsninger. Enheden består af to A / C-adaptere og to Ethernet RJ-45-kabler. Net Gear Powerline-adapteren kræver ingen speciel software og er kompatibel med enhver computer, der har et Ethernet-netværkskort.