Sådan kører du apps på en bærbar pc fra en pc over en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Del mappen, der indeholder programmet og dets filer på måldrevet. Dette trin kræver administratoradgang til operativsystemet på målmaskinen. Klik på ikonet Windows Stifinder på proceslinjen for at åbne programmet. Højreklik på programmets mappe og vælg 'Egenskaber' i kontekstmenuen.

2.

Vælg fanen 'Deling' og klik på 'Del' -knappen. Dialogboksen 'Fildeling' vælger de personer og grupper, som du vil dele disse filressourcer med. Klik på de valgte brugernavne i rullemenuen og klik på 'Del'. En fremdriftsdialog viser aktiviteten. Klik på 'Udført' for at lukke dialogboksen 'Fildeling' og 'Luk' for at lukke vinduet Egenskaber.

3.

Kortlæg et drevbogstav på den bærbare computer, der peger på det delte drev og mappen Klik på ikonet Windows Stifinder på proceslinjen for at åbne programmet. Vælg fanen 'Værktøjer' og klik på 'Map Network Drive.'

4.

Vælg et drevbogstav fra rullegardinmenuen. Klik på knappen 'Gennemse' og naviger til den mappe, der er delt i de foregående trin. Klik på 'Afslut' for at indstille kortlægningen.

5.

Vælg den nylige kortlagt drevbogstav i Explorer for at åbne den delte mappe. Klik på den eksekverbare applikationsfil at køre programmet via netværket på din bærbare computer.

Tips og advarsler

  • Nogle programmer distribuerer komponenter på mange forskellige steder på et drev, hvilket gør det umuligt at dele en enkelt mappe og stadig have adgang til programmet. Hvis det er tilfældet, skal du kontakte applikationsleverandøren for at afgøre, om der findes særlige konfigurationsinstruktioner til en netværksinstallation.
  • En af fordelene ved et trådløst netværk er friheden til at bruge din bærbare computer hvor som helst inden for rækkevidden af ​​adgangspunktet eller routeren. Computere, der er netværkede på denne måde, kan dele mere end filer og fotografier; Du kan få adgang til programmer, der er installeret på andre maskiner. Kortlægning af en sti til et program, der findes på en anden maskine på netværket, giver dig mulighed for at få adgang til programmets filer og køre det eksternt på din bærbare computer.