Sådan opbygger du en AirCard-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Stil det tomme kartoffelrør på en arbejdsflade med den åbne ende vendt opad. Mål 6 inches op fra bunden af ​​røret. Skær et hul i siden af ​​røret ved 6-tommers mærket med en knivs knivblad. Drej bladet inde i hullet for at glatte indvendige kanter.

2.

Opvarm et loddejern i seks minutter. Placer 'N' -adapterpladen på arbejdsfladen med midtertrykket, som er på den ene side opad. Påfør en dråbe lodde i depression.

3.

Tænd arbejdshandskerne. Anbring enden af ​​kobbertråden i depression. Påfør spidsen af ​​loddejernet på kobbertråden for at opvarme loddet, som det berører. Fjern spidsen af ​​loddejernet, når loddet begynder at boble. Hold kobbertråden på plads i to minutter, før du slipper. Tag stikket ud af stikket.

4.

Sæt den ledige ende af kobbertråden i hullet i rørets side. Skub 'N' adapterpladen imod dåsen. Tape siderne af 'N' adapterpladen til dåsen med maskeringsbånd.

5.

Tag røret over til den bærbare computer. Fjern gummihætten fra AirCard med spidsen af ​​din negle. Kassér gummikappen i skraldespanden.

6.

Sæt antennestikket ud fra antennekablet, der er fastgjort til Pigtail 'N' -adapteren, til antennekontakten på det AirCard, der var gemt af gummihætten. Sæt forsiden af ​​Pigtail 'N' -adapteren i stikket på den eksponerede side af 'N' -adapterpladen.

7.

Sæt AirCard i slidsen på siden af den bærbare computer. Mål den åbne ende af din retningsklare AirCard-antenne i retning af dit trådløse hjemmenetværk.

Tips og advarsler

  • Voksenovervågning er et must, hvis personen at gøre AirCard-antennen er mindreårig - da der bruges løstog i konstruktionen.
  • Et Aircard er et slots kort, der indeholder Wi-Fi-teknologi, som en bærbar enhed, f.eks. en bærbar computer, har brug for at få adgang til et netværk og så internettet. En ekstern retningsantenne forbedrer Aircardets ydeevne ved at øge den trådløse signalstyrke, der modtages og transmitteres. For at opbygge Aircard-antennen skal du samle nogle få dele fra en elektronikbutik og en hobbybutik og en købmand. Der er også behov for boliger, der også kan købes. Disse kan også købes, hvis det er nødvendigt.